Aniu ty wiesz, brzoza to pijus straszliwy także hakone pewnie nie da rady ale o trzmielinie w dywan myślałam tak i kożuszek jak tutaj tylko po całości a trzmielina da radę ..
Jak fajne ,,baby" z ikrą i z darem przekonywania, to nie mogłem ich zawieść. Z tej okazji i z tego miejsca trzeba przesłać im wszystkim tradycyjnego buziaczka. Mój styl życia pomaga mi dostrzegać piękno tak często przez innych nie zauważane i mijane bezpowrotnie.
Z miłą chęcią Anetko podzieliłbym się jeszcze z Tobą słowami, ale niestety wzywają mnie już obowiązki.
Pozdrawiam.
Anetko.
Z nauki jazdy na nartach, czy z nauki tańca?
Zobacz jakim ,,bachata" może być romantycznym tańcem. http://youtu.be/H7AyCy3BXYo
Marzenko. To również dla Ciebie ten videoclip.
Na naukę nigdy nie jest za późno.
W Warszawie kluby w których uczą tańczyć salsę i bachatę są oblegane.
u mnie też są nie równości, tam gdzie chcieliśmy wyprostować teren daliśmy taką palisadę, ona miała ograniczenia wysokościowe, wiec tam gdzie wyżej a w najwyższym punkcie jest ponad 60cm dawaliśmy gazony bo najtaniej wtedy wychodziły
szczerze to ja bym tam na dole przy sosnach po wyprostowaniu/wzmocnieniu (Niezbyt kosztownymi materiałami) zrobiła rabatę
Jutro polatam z miarą i narysuję nasadzenia Aniu
Kiedyś robiłam zdjęcia z góry ale nie mogę ich zleźć A jak zrobię zdjęcia jak jest śnieg to niewiele będzie widać..
moje Vanilki są na patelni, zdarza się, że żurawki są delikatnie przypalone, ale tragedii nie ma, możesz ewentualnie pomyśleć o georgia peach lub bery smotch tym nic nie dolega na pełnym słońcu
z wysokich traw mam Gracilimus, Variegatus, Morning Light, Cabaret, Zebrinus, Giraffe, Purpurascens. Więcej grzechów nie pamiętam trudno powiedzieć które z wymienionych polecam bo wszystkie mają coś w sobie
nic nie wymyślam poszerzę rabatę przy pergoli o jedną róże, chcę coś z wodą pokombinować, może z tarasem... może z dachem... ale parcia nie mam wokół jest ogarnięte więc teraz będę tylko leżeć i podziwiać. Taki mam plan!
to co napisała Danusia jest sensowne, ale zdaje sobię sprawę, że nie zawsze można coś 'wywalić'. Jedno jest pewne treba te rabaty poszerzyć bez dwóch zdań, wtedy może się okazać, że te buksy pod brzozą wcale nie są ciemne. bo w tej chwili straszna ciemnica tam panuje. Masz jakąś fotkę z góry, jaka tam jest szerokość. a może namalujesz poglądowo ten kawałek?