Witaj, Aniu!
Podglądam Cię i podziwiam, do wizytówki co rusz wracam, więc czas, aby się przywitać . Piękny stworzyłas ogród, pełen harmonii, ale też barwny i nietuzinkowy. Po prostu ogród z klasą. Ale o tym to sama wiesz dobrze
Tworzę też jedną rabatkę "na wzór Any", ale niestety do oryginały trochę jej brakuje...
Będę więc nadal zaglądać.
Pozdrawiam
Anetko super te porównawcze zdjęcia o różnych porach roku. Dla mnie największym podziwem jest fakt jak bardzo to wszystko urosło aż trudno uwierzyć. Ale jest tak jak mówisz jak się dba i daje roślinom serce to z byle czego też urośnie i odwrotnie najpiękniejsze można zmarnować. Cieszę się, że mogę sobie pospacerować po tym super ogrodzie. Czuję się tu bardzo dobrze.
Na piękny początek ferii , piękny bałwan zniosę ten śnieg tylko dla dzieci , niech się wybawią , ale zaraz po feriach wiosna ma być
pozdrawiam cieplutko
Aneto przeglądam Twoje metamorfozy i powiem, że dają mi niesamowitego kopa do działania kiedy mam chwile zwątpienia zaglądam do Ciebie i powraca pozytywne myślenie.
Uwielbiam takie porównania, coś niesamowitego.
Pozdrawiam
Aniu, jakie wiosenne masz posadzone w różach?
Dziś sobie uświadomiłam, ze moja rabatka różana nie do końca gotowa i wiosną na niej nic nie będzie kwitło
Siedziałam parę dni temu u Ciebie i zaczęłam oglądać wątek od początku...dzięki Twojemu bonsaiowi z cisa i jego przenosinom olśniło mnie i mój bonsai dla ubogich z cyprysa będzie przeniesiony ...taaa co spowoduje rewolucje w 3 częściach Makowa.