Nie umiem doradzić,ale baaardzo to czuję
Ania , ty masz parczelinę ? , ciełaś ją już ? . Mam duży krzak i czaję się żeby go przyciąć i nie wiem jak
moje tez miały być proste i nowoczesne ,stąd minimum ozdób, ale wyszło jak to mówia "jak zawsze"
nie mam, wiec nie kieruje sie forsycją
Mirka, Anula cześć Wam !! może Wy mi pomożecie z rabatą 8 na planie czyli to miejsce(te kółka między 8a9 to właśnie te hortensje) Luki zaprojektował tam (po prawej stronie hortensji)"przyrotnik, jężówki, przetacznikowiec, miskant" ja chciałabym taki efekt https://pl.pinterest.com/pin/166422148711343051/ https://pl.pinterest.com/pin/166422148711343044/ mam przywrotnika, jeżowki white swan i gracka, potrzebuję jeszcze białego przetacznikowca i białego rozchodnika zamiast kuli zimozielonego będzie cis formowany docelowo w kostkę. i tu mam problem...bo nie umiem tak ustawić roślin aby uzyskać taki efekt... rabata ma 3x3m ja umiem symetrycznie..czyli kostke bym dała na środku po bokach gracek, za kostką przetacznikowiec. a przed kostką piętrowo jeżówki-rozchodnik-przywrotnik....... nudy?? help, help
W pociągu z Arystokratką? Aniu, trawka tylko miejscami jest taka ładna...niestety większa cześć "trawnika"to wjazd do garażu i co roku na wiosnę muszę dosiewać bo wygląda jak pobojowisko.
Ale wysiewa się chyba mocno też zwykły? Ten co dostałam np prawda Ewa? Mi akurat to pasuje bo ja chce minimalistyczna rabate
Słuchaj to jest zawsze in plus bo za friko nową dostaniesz
ja też nd w ogrodzie bo sobotę gości miałam, nigdy więcej takiego układu bo potem wstyd przed ludźmi którzy do kościoła idą Kwitną forsycje u ciebie?
oo a przed hortki ci wymyśliłaś? I tufety gdzieś przenioslas
Renia do tej pory miałam wrażenie że znam Twój ogród na pamięć ale chyba się pogubiłam...ty nie miałaś koło garażu aurea nana?? I żywopłot z cisow? Albo te fotki mnie jakoś zakrecily...
Dzięki za priv tej drugiej szkółki nie znałam. Ciekawe czy pomyłek nie będzie. Na wiosnę każdy kto ma ogród powinien mieć urzędowo 2 tyg wolnego