Gosia mam do ciebie 2 godz. jazdy samochodem byłam w twoich stronach w listopadzie. Jest różnica w pogodzie. U was śnieg był a u mnie na plusie sporo. Dziś tak nagle wyskoczyły bo bardzo ciepło przez 2 dni było.
Iwonka takie 2 godziny jazdy autem co to jest.Zobacz jaki ten nasz klimat, u mnie śnieg , u Ciebie słońce.Tak też jest z tym kwitnieniem, Wrocław i okolice to już niektóre rośliny przekwitają a u mnie nic.
W sumie Ewcia/Anda rozpoczęła w różach 2 wątki o swoich ulubienicach. Można by było kontynuować tematy. Ja mam za młode róże odmianowe, jeszcze nie pokazały swoich walorów ale może za rok...
Aniu jestem na twoim nowym wątku od początku - plany masz, że hoho. Czasu zabraknie. Nie odzywam się, bo sama kompozycyjnie się zmagam i nie wiem co doradzić ;-(
Jestem bardzo za tym, żeby zbierać wspólne doświadczenia w wątkach zatytułowanych imieniem konkretnej róży. W założonych przeze mnie wątkach parę dziewczyn się już wypowiedziało Iwona, może coś napiszesz na temat jakiejś Twojej ulubionej róży?