Miałam dziś pokazac zdjęcia moich róż ale wieczorem zobaczyliśmy jeża w bardzo nietypowym miejscu bo na betonie przy wejsciu do komórki.
Okazało się że jeż własnie jadł kolację i co to było???????????????????? Mysz lub nornica. Zobaczcie zdjęcia i kochajcie jeże, wyczyszcza ogród z gryzoni.
La France/pnąca/,zapach tak słodki dla mnie narkotyczny trudno się wręcz nawąchać.Bardzo wiotka,mało kolców,kwiaty zwieszają sie na długich łodyżkach.
...i w wieczornym świetle
Ekspertem od róż jest Ania DS- ona będzie najlepiej wiedziała, ale na moje skromne oko ta biała to dziczka ,podkładka- na której się szczepi szlachetne.
Ta czerwona to rabatówka,czy pnąca?
Mnie niepokoi ten winobluszcz w różach,on ci je wszystkie zadusi.
Mi zniczczył nawet tuje, wrósł pod trawnik na głębokosc ok 30cm, do dzisiaj nie mogę go wytępić
Dzisiaj zauważyłam brązowo-szare miejsca pomiędzy zielonymi u szmaragdów.proszę o pomoc. Rosły ładnie 4 lata i nagle te dziwne przebarwienia.są wszędzie..
Ponieważ mam dobre relacje i lubimy sie z mama mojego eM, to mogę sobie zażartować, ze to "moja teściowa sie rozladowala"
Mam rodzine z Koszalina mówili, ze burza była okrutna. Szwagierki wilk nie chciał wyjść od niej z łóżka i spał pod kołdra
Zdjęcia cudne! Armageddon...