Napisze krotko i tak jak mi serce podpowiada, bez zadnych frazesow i baniek mydlanych
Haniu, podoba mi sie u Ciebie, ten porzadek, zdrowe rosliny i kolorystyka.Uwielbiam Twoj humor i dobre, madre slowo dla kazdego. Lubie Twoje coraz lepsze fotki i dobre oko i... Twoje ladne, zadbane dlonie.
Jestem dumna ze nasza Hania jest nasza
I wiekszosc ,,smarkatych´´nie dorasta Ci do kokardekO i tyle
Miluśka, mój ogródek bardzo się ucieszył z Waszej bytności, dziękuję za miłe odwiedziny, spontany są najlepsze!!!Jesteście tacy kochani, że nawet Amiś był nienormalnie grzeczny
Ściskam Oboje serdecznie!
Kochani,róże przypadkowe. Niektóre kupowałam kiedyś z napisem różowa, czerwona, żółta. Bo były tanie.własnych od
Mam ze trzy tytułowane, i kilka z sadzonek - patyczków z zaprzyjaźnionych ogrodów.
Ale w tym roku i najmizerniejsze dają radę.
Dziękuję.
Danusiu - to połączenie zgapiłem z jednego z ogrodów angielskich Tylko hakone rośnie powoli... Chyba znów je podzielę, bo wydaje mi się, że wtedy rośnie szybciej...
Bo to teraz czas ogrodówek, na pozostałe trzeba jeszcze chwilkę zaczekać.
Pocieszę cię, że moje ogrodówki jeszcze bardziej są w pakach niż w kwieciu. To Zbyszek jakiś cudotwórca
Śmiało ciachnij jeszcze w stożek, od razu zacznie się ładnie odbudowywać i nabierać kształtu. Początkowo może wydać ci się łysy, ale ogrodnicze przysłowie mówi - musi być gorzej, by było lepiej Na przyszły rok będziesz z dumą spogladać i ciachać tylko odrosty.
Jeśli się boisz, że nie zachowasz kształtu pomocne będą dwa, a może i 3 np. bambusowe kije lub długie deseczki. Ustawisz w piramidkę i masz kształt. Tniesz przesuwając się po kijach. To proste
nie wiem dlaczego, ale wczoraj miałam jakis problem z Ogrodowiskiem
w miejscu na komentarze pojawiał mi sie wielki napis ERROR
dziś juz jest Ok, wiec nadrabiam zaległości
kwitnąca czarna trawa
moj Miscant Morning Light daje radę! sami zobaczcie:
no a tej funkii chciałam się pozbyć! w końcu zmieniłam jej miejsce i zobaczcie jak się rozrosła od wiosny!