Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 22:09, 23 lip 2014

ok uff
agatanowa 08:12, 24 lip 2014

popcarol napisał(a)

ło jakie ładne zdjęcie!
agatanowa 08:14, 24 lip 2014

popcarol napisał(a)

Szopen
~

szopen??????? na pewno,? taki buraczkowy?

Ile Ty masz róż, Karolka?
popcorn 08:14, 24 lip 2014

Agatko, też mi się podoba to zestawienie, chociaż oczywiście za blisko posadziłam różę w stosunku do rozplenicy mus przesadzić... ale póki róża nie choruje.. czemu nie!

pozdrawiam!
popcorn 08:15, 24 lip 2014

agatanowa napisał(a)
~

szopen??????? na pewno,? taki buraczkowy?

Ile Ty masz róż, Karolka?

Nie no głupotę napisałam Szopena mam tez, białego W takim razie nie pamiętam co to, ale chyba po jakimś muzyku się zwała ta róża hmm. Nie wiem ile.. ze 20 krzaków? Nie liczyłam
Madzenka 09:06, 24 lip 2014

Karola ja sie piszę na Twój alfabet różany bo masz już niezłą kolekcje.

Czekam na rabatę kulkową
popcorn 09:08, 24 lip 2014

Marzenko, szkoda tylko że nie wszystkie róże mają karteczki - bo albo - nie wiem - wywiało? Albo kupowałam jako NN..

Kulkowa się zrobi, może nawet w weekend - jestem sama 2 dni nie muszę jeść, mogę kopać hihi Byle M mi przeniósł kompostownik... może nawet po drzewo na pniu pojadę - tylko gdzie?? hmm
agatanowa 12:07, 24 lip 2014

popcarol napisał(a)

Nie no głupotę napisałam Szopena mam tez, białego W takim razie nie pamiętam co to, ale chyba po jakimś muzyku się zwała ta róża hmm. Nie wiem ile.. ze 20 krzaków? Nie liczyłam

zdarza się, zwłaszcza jak ma się takie ilości

Mozarta masz z tyłu, zdaje się, za tą włąsnie różą... ale czym jest ta? kurcze, pszyszła mi do głowy Reine des Violettes, ale ona chyba bardziej fioletowa jednak, albo Mrs. John Laing, ale ten z kolei bardziej blady lub znów Leonardo Da Vinci, ale ten też bledszy (chyba że Red, ale wtedy bardziej red )

w każdym razie jest prześliczna
Madzenka 12:09, 24 lip 2014

popcarol napisał(a)
Marzenko, szkoda tylko że nie wszystkie róże mają karteczki - bo albo - nie wiem - wywiało? Albo kupowałam jako NN..

Kulkowa się zrobi, może nawet w weekend - jestem sama 2 dni nie muszę jeść, mogę kopać hihi Byle M mi przeniósł kompostownik... może nawet po drzewo na pniu pojadę - tylko gdzie?? hmm

Poproś rosomanes o identyfikacje
Lubię takie weekendy sam na sam w ogrodzie ! Jem wtedy chleb z pasztetem
popcorn 12:16, 24 lip 2014

Agatko, no właśnie, Mozart obok tej róży rośnie. Ale mnie olśniło - to Szekspir! haha muzykiem nie był ale też na S Przypala ją słońce, i plamistość ją lubi, ale prócz tego jest ok

Marzenko, oj, długa by to była lista! ale tak zrobię Dawno mi się już nie zdarzyło - jeśli weekend spędzał M w Wawie, to miałam Gabrysię. A teraz - puuchy! Byle pogoda sprzyjała, to sobie wypełnię te 2 dni potem w tygodniu będę odpoczywać hihi