Przedsmak nowoczesnej i doskonałej realizacji. Brawo bije na stojąco!
Danusiu, te trawy nie dość, że rozjaśniają nadają lekkości to łączą stare z nowym. Drzew pięknie wyeksponowane….
Mocy kolor róż…wspaniały akcent,
Ogród nowoczesny z nutką romantyzmu a i trochę zakątków w których można przysiąść i zamyślić się …….
Och, Haniu, jak miło że wpadłaś. Współczuję tego przymusowego siedzenia w domu, ale zdrowie najważniejsze, wykurować się musisz i wierzyć, ze powikłań nie będzie
Cieszę się, że podobają Ci się moje fotki Marzę o lepszym aparacie i chyba to marzenie wreszcie zrealizuję
Różyczki Elsmhorn dla Ciebie. Sadzonki dostałam od Małej_Mi i tak obficie już kwitną
i kolejna hortensjowa rabata, ta jest różowa, przy zakątku różano bukszpanowym
Ciekawe czy passion w tym roku wreszcie mnie nie zawiodą, cyz je definitywnie usunę
Za tą rabatą w głębi pod pissardi są hortensje, nie pokazywałam tej rabty czesto, gdyż wciąż nie spełnia moich oczekiwań... moze w tym roku???
Wreszcie pióropusze żywopłotu grabowego zostały wycięte. M na drabinie z nożycami
Aha i miarka z bambusowych tyczek
Akumulatory nie dały rady, M lediwe przezył tę akcję w słońu palacym w plecy czarnego T-shirta Żeby nie mówił ż epraca w ogrodzie to lajcik !