Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Juzia 22:38, 14 lip 2014

Uściski dla Muminka
Jag_58 23:00, 14 lip 2014

Anek wyobraź sobie ,ze naparstnica od Ciebie BĘDZIE KWITŁA , jestem w szoku Twoje sadzonki są niesamowite fotka na dowód ,potem ją wykasuje wstawiam u Ciebie bo Ty nieczasowa jesteś ,pozdrawiam i ściskam Muminka i Ciebie

barbara_kraj... 23:03, 14 lip 2014

Aniu, nadążyć za Tobą to naprawdę wielkie wyzwanie!
Brak mi czasu bo wnuki... ale do Ciebie mus zaglądać - tyle się dzieje
Moja działka niemal porzucona bo... wnuki... Oni najważniejsi!
nicol21 23:11, 14 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)

Raczej jak chusta Duża chusta

A dla Ciebie jeżówki..... wiem, że foto sie spodoba

Ale u Ciebie wesoło. I liliowce, i jeżówki [właśnie, jaka jest nazwa tej pięknej, białej panny] i wieeeele innych fajowych roślinek! Powinnam być tutaj częstszym gościem
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mala_Mi 23:33, 14 lip 2014

Nicol - witaj u mnie na wątku... który pędzi jakimś cudem.. białą panna to niska odmiana jeżówki Merinque

Basiu - Ty chociaż u mnie nadrabiasz, a ja ledwo u siebie Melduję, że twój skrętnik puszcza piątą gałązkę z kwiatami... drugi będzie chyba też różowy

Jagoda - szkoda, że w tym roku zakwitnie, bo kwiat będzie raczej niski, ale za rok powtórzy, tylko będzie rozetka liściowa brzydka. Ja teraz wyrzucam to co kwitło i zostawiam siewki na przyszły rok.. gwarancja że będzie ładne i wielkie Chociaż i tak najładniej rosną te posiane sobie same byle gdzie Muszę przetrzebić siewki, ale nie mam kiedy

Juzia - Muminek wyściskany.. pojechał do domciu.. ostatnio mało go widuję i ... miał opory przede mną A może te zęby go męczą?? Bo idą .. będzie chłop z zębami

Mala_Mi 23:34, 14 lip 2014

Bogdzia napisał(a)

Bardzo mi się podobają te przymiarki do roslin.Buziaki.

Ja malutka to i klonik malutki

Sorki, ale do Was nie zajrzę.. skoro świt pobudka.. a tego bardzo nie lubię
Milka 14:55, 15 lip 2014

Też lubię twoje przymiarki widać skalę
Juzia 17:06, 15 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)

Juzia - Muminek wyściskany.. pojechał do domciu.. ostatnio mało go widuję i ... miał opory przede mną A może te zęby go męczą?? Bo idą .. będzie chłop z zębami

Ale on szybko rośnie!!! Przecież niedawno co się urodził
Zęby potrafią mocno dokuczyć...niestety. Trzym się babciu
Madzenka 22:50, 15 lip 2014

Świat się zmienia skoro obie nieczasowe i nie biegamy po wątkach ale wiesz, ze u Ciebie zawsze wszytsko muszę przeczytać.
Podobała mi się miarka klona
Magdalena25 01:09, 16 lip 2014

Witaj Aniu!
Nie wiem, czy miałaś okazję być kiedyś w Ogrodzie Bajek w Międzygórzu. Jeśli nie, to mam dla Ciebie niespodziankę . Byłam tam w zeszłym tygodniu z moją rodzinką w czasie urlopu i jak zobaczyłam tę postać, to od razu pomyślałam o Tobie

Polecam wszystkim, bardzo fajnie położony ogród, szczególnie dzieciaczkom się spodoba
Pozdrawiam