Asiu matko i córko nasza Toszka oprócz wiedzy ma tez spore poczucie humoru ......)) przeciez my ja cały czas tak wyzywamy i musi sie z tym pogodzic ))))
Cudowne ujęcia, rewelacja. Kiedy to ja się nauczę wyciągać wnioski z popełnionych błędów. Drugi sezon i robię tak samo. Przynajmniej u Ciebie Jolu nacieszam oczka
He, he img zrobiło furorę. Aż dziewczyny z wątku wymiotło. Wszystkie pinują teraz. Też tego nie znałąm wcześniej. Sprawdziłam i nie wybuchło. Działa. Dzięki dziewczyny Że ktoś się zapytał i ktoś odpowiedział. Zawsze obrazków przez google szukałam
Domi hahha nie napewno wszystko bedzie ok. Mnie przywieźli lewe a miały byc prawe i otwierały sie na zewnątrz a miały do srodka ...taka mała pomyłka .......zerwałam umowę ...... Po roku i sporych ilościach przeprosin złożyłam kolejne zamowienie w tej samej firmie i przyszły dobre ....podobały mi sie bardzo i zaryzykowałam jeszcze raz ale co mnie to nerwów kosztowało to tylko ja wiem /))))
Kaska ostatnio młody o 23 ciej napisał do ema smsa , ze kasy na jutro potrzebuje w gotowce zeby mu na stole zostawił .......jak myslisz tez sie liczy ? Hahahhahha
Ja moje przesadzalam sto razy, moze to tez je spowolniło /)))