Bez czarny też ... Pierwszy raz , od kiedy u mnie jest .. Teraz kwitnie , bo się wystraszył ,że eksmisję dostanie.. A procedura eksmisyjna już została uruchomiona
Róża giardina .. Szokuje mnie każdego dnia
Noo i gożdzik .. Na zielony dach .. Podobno to najwytrzymalsza odmiana..hmmmm...zobaczymy
Jula
Witaj, nie taki duzy, jak popatrzę na ogrody innych to nawet wydaje mi się że mały
Tylko te wydzielone zakątki robia złudzenie dużego ogrodu - stad nazwa - ogród złudzeń
Ciesze sie że Ci się podoba, a co do roboty to robie codziennie, ale nie pielenie - to juz tylko 3,4 razy w roku - tylko cięcie, przerzedzanie i kształtowanie. Dojrzały ogród ma swoje słabości
Na moich rodzinnych łąkach dominowały jaskry. Była też rzeżucha łąkowa i coś podobnego do rdestu, takie fioletowe szyszki. A w zbożach rosły chabry i maki. Ale były tępione bo chwasty.
Natomiast w aktualnym ogrodzie zakwitł powojnik Rasputin. Kolor niezwykły, niemal śliwkowo - czarny. Z czasem robi się bardziej niebieski
Zawitko
Ciesze się że ci ci rośnie, życze zdrowia do szmaty Martwiłam sie bo od Ciebie laurak tak ślicznie rosnie że miałam nadzieje że Ty też jesteś zadowolona z wymiany Za 2 lata to już kulę bedziesz miała
Marysiu
Oj cienko z tym latem, ale wierzę że jeszcze upały wrócą. Na razie woda kryształ więc się nie martwię Pozdrawiam również