Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

agata19762 22:35, 01 lip 2014

Borbetka napisał(a)
No, ale powiedz Kondzio, czy to jest normalne? Czy tak powinno być? Że wstajesz rano i już wieczór prawie jest? Jak byłam dzieckiem, nie przypominam sobie, żeby moi rodzice tak biegli przez życie. Może na wystawanie w kolejkach tracili czas, ale tak było, że dla rodziny zawsze czasu było nadmiar. Na robienie zabawek, rozrywkę, sport i, co ważne, spotkania rodzinne. Teraz to widzę rodzinę od święta, jak da radę, żeby wszystkim pasowało przyjść.

Kochana wiem o czym mówisz ...
ja tez tego nie ogarniam
czasem myślę, że ze mną coś nie tak,
ale pocieszyłam się deczko, bo tez nie wyrabiam

Milka 14:10, 02 lip 2014

Borbetka napisał(a)
No, ale powiedz Kondzio, czy to jest normalne? Czy tak powinno być? Że wstajesz rano i już wieczór prawie jest? Jak byłam dzieckiem, nie przypominam sobie, żeby moi rodzice tak biegli przez życie. Może na wystawanie w kolejkach tracili czas, ale tak było, że dla rodziny zawsze czasu było nadmiar. Na robienie zabawek, rozrywkę, sport i, co ważne, spotkania rodzinne. Teraz to widzę rodzinę od święta, jak da radę, żeby wszystkim pasowało przyjść.

Borbetko, co rano przy kawie się nad tym zastanawiam, co się dzieje!! nie mam przy sobie dzieci, jesteśmy sami, a czasu zero, żal, ze tak mało mam go dla wnuków, dla wszystkich, ale jak dotrę do domu o 19 to niewiele zrobię i po prostu padam, a potem od rana gonitwa, a w niedzielę to mam rozstrój nerwowy, jak się podzielić dla wszystkich, mamy, dzieci, wnuków, męża, domu..przyjaciół...i psów, wariactwo!
ale się napisałam idę teraz oglądać i pozdrawiam
Milka 14:13, 02 lip 2014

Tu nowa rabatka w półcieniu, jeszcze malutka i czosnki bardzo się wyginają do słońca. Z tyłu są małe Szmaragdy, potem werbenka, przed nią czosnki fioletowe i bergenia z przodu. Przed nią jeszcze coś muszę wymyślić:

[
Nowa rabatka na przeciw tarasu rozpoczęta:

Z żurawek usunęłam kulki bukszpanowe, chyba posadzę w nich coś na kijku, kwiaty zasłaniają wszystko. Dodałam na brzegu rabaty bergenię, bo zimą cały sezon ładnie wygląda i biało kwitnącego przytacznika.

Wyszło świetnie, wszystko inne też doskonale wygląda, podziwiam, ze to ogarniasz, a twoje poduchy wszyscy kochamy, z moich 7 zostały 2 Dżaga wykończyła pozostałe i co, nie ubiję ..bo ją kocham

Agnieszka_B 20:23, 02 lip 2014

Dołączam do grona osób ubolewających nad czasem. Dni , tygodnie pędzą coraz szybciej, a właściwie to my tak pedzimy chyba ...
A ogród sobie po prostu jest
Dorota123 20:40, 02 lip 2014

Efekt powalający, miejsce, z którego można odlecieć w siną dal
bartek_luberda 20:59, 02 lip 2014

Nowa rabatka piękna A z tym czasem coś jest nie tak ja już nie wyrabiam Pozdrawiam
reni 21:08, 02 lip 2014

Ach ten czas i mi go brak...cudnie masz,a nowa rabata super
Sebek 21:11, 02 lip 2014

Borbetka napisał(a)

Racja... Wyszedłem dziś około południa na chwilę do ogrodu... Wróciłem godzinę temu
Borbetka 22:15, 02 lip 2014

Dziś też mi dzień przebiegł jak burza, ale teraz siedzę i odpoczywam dumając, co robić w wakacje i gdzie pojechać, żeby wszyscy byli zadowoleni. M. nie lubi gorąca, zresztą ja też. Dzieciaki też znudzone po 3 dniach. Gór jakoś nie lubimy latem. Zwiedzanie obiektów różnorakich nie odpowiada wszystkim, a ogrodów to już w ogóle, bo ja tylko jestem zakręcona na tym punkcie. Lubimy rowery i chyba na tym poprzestaniemy. Myślę dalej, gdzie ... z tymi rowerami no.
Donia72 22:21, 02 lip 2014

Borbetka napisał(a)
Dziś też mi dzień przebiegł jak burza, ale teraz siedzę i odpoczywam dumając, co robić w wakacje i gdzie pojechać, żeby wszyscy byli zadowoleni. M. nie lubi gorąca, zresztą ja też. Dzieciaki też znudzone po 3 dniach. Gór jakoś nie lubimy latem. Zwiedzanie obiektów różnorakich nie odpowiada wszystkim, a ogrodów to już w ogóle, bo ja tylko jestem zakręcona na tym punkcie. Lubimy rowery i chyba na tym poprzestaniemy. Myślę dalej, gdzie ... z tymi rowerami no.

Borbetko, mój syn pojechał nad morze roweremZawsze można taką wycieczkę sobie zrobićJa z mężem nie nadaję się na takie dalekie trasy. Doopa boliJedynie ze 40 km. możemy machnąć i to jeszcze droga asfaltowa musi być No niestety, jak to mówimy:SKS