W ogródku Martki
20:45, 01 mar 2023
Haniu, ale takie spadki -5 to też nic im nie zrobią? Takim maciupkim sałatkom i rzodkiewkom? Panika młodego ogrodnika przeze mnie przemawia
Wiolu, w domu wysiewy są dużo bardziej zaawansowane
poddasze zamieniło się halę do w produkcji rozsad, okolice biurka mam przyjemnie zazielenione
Twoje irysy też podziwiam. Dziś u mnie całe poletko. Ale tylko niebieskie, śliwkowe - te jeszcze siedzą cicho.

Elu, witaj, już by się chciało działać, ale pogoda nie pozwala na wiele, cóż, czekamy, przecież wiecznie nie będzie plus dwa
Pokrzywka to koleus?
Judith, przy klejnociku uparł się mój Co-Gardener i muszę to podkreślić, bo to typ który rzadko upiera się. Dlaczego? Bo punkt ciężkości go przekonał
Ewo, krokusy to wczesna odmiana, Ard Schenk, są bardzo wdzięczne. Zadziwia mnie ich siła, takie nieskazitelne i delikatne, ale nic im nie robi poranny mróz -5, chwilę później gwiazdorzą jak gdyby nigdy nic
Alicjo, dziękuję, widzę je przy porannym śniadaniu i kawie, trzymam się tego widoku jak mogę przez cały dzień
Aniu Makao, tak, spec-konewka
Kiedy rzodkiewki z lutowego wysiewu mają szansę osiągnąć fazę konsumpcyjną? Jakie masz doświadczenia?
Wiolu, w domu wysiewy są dużo bardziej zaawansowane

Elu, witaj, już by się chciało działać, ale pogoda nie pozwala na wiele, cóż, czekamy, przecież wiecznie nie będzie plus dwa
Judith, przy klejnociku uparł się mój Co-Gardener i muszę to podkreślić, bo to typ który rzadko upiera się. Dlaczego? Bo punkt ciężkości go przekonał
Ewo, krokusy to wczesna odmiana, Ard Schenk, są bardzo wdzięczne. Zadziwia mnie ich siła, takie nieskazitelne i delikatne, ale nic im nie robi poranny mróz -5, chwilę później gwiazdorzą jak gdyby nigdy nic
Alicjo, dziękuję, widzę je przy porannym śniadaniu i kawie, trzymam się tego widoku jak mogę przez cały dzień
Aniu Makao, tak, spec-konewka