zimowa się zagęszcza Red Baron czerwienieje a lawenda kwitnie drugi raz
jodła hiszpańska Glauca
[/quote Mirella, jesteś miła Sarenka rzeczywiście była piękna, ufna (ale do czasu) i tak na mnie patrzyła tymi ślepkami Ale ona pozowała tylko do czasu , bo później zobaczyłam tylko zarośla i jej kawałek Kozic nie widziałam jak Zbyszek i muszę zadowolić się inną zwierzyną Widziałam też zaskrońca jak wygrzewał się na jałowcu ale nie miałam aparatu Pozdrawiam ciepło
Mam do Was pytanie. W miejscu, którym w ubiegłym roku rosły pomidory, założyłam rabatę z ziołami i teraz pomiędzy oregano i miętą wychodzą krzaczki pomidorów. Jak sądzicie, lepiej zostawić je w tym miejscu, czy przesadzać? Nie mogę się zdecydować Dołączam zdjęcie, może nie najlepsze, ale daje wyobrażenie o stanie faktycznym.
Kondziu nie dziwię się że zakochałeś się w tym ogrodzie Cudnie No ale twój też piękny Ja spóźniona jestem ale wiesz że życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze Buziaki mocne I niebieskości które u ciebie królują
Dziś mam tylko to. Obiecuję że jutro zrobię inne zdjęcie, dziś nadal pada i jest już zbyt ciemno. Dla nie wtajemniczonych, karmnik ze starego świecznika.