Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:55, 26 kwi 2014

Do góry
Mirella napisał(a)

Ania, wielki szacun dla Ciebie za to co robisz w swoim ogrodzie, wiem ile trzeba się narobić w moim mikroskopijnym żeby było ok, a Ty masz taki areał że nie chcę o tym myśleć, fajnie się ogląda metamorfozy, i takie tam , ale ile pracy w to włożyłaś , jestem w stanie to sobie wyobrazić, i dlatego szanuję to co robisz, i jeszcze poświęcasz tak cenny czas dla Nas, jestem pod ogromnym wrażeniem, jesteś niesamowita. Niezapominajki........ktoś by powiedział takie nic... a przecież takie ...........mam i ja

Mirella.. każdy kwiat jest piękny i dlatego nie potrafię rozstawać sie z nimi.. i dlatego narzekam na brak miejsca

I każdy kolor jest piękny

Sklaniak o tej porze jest róz, fiolet i niebieski.. a na foto g..o widać

W kamiennym kręgu od początku 22:54, 26 kwi 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Przyszłam obejrzec tulipanki , sa piękne oczywiście o czym wiedziałam nawet nie oglądając. Pozdrawiam.

Bogdziu to jeszcze popatrz na kropelki deszczu na tulipankach

Mój 4 arowy azyl... 22:53, 26 kwi 2014

Do góry
M na zebraniu działkowców, a ja na działce. Mokro, bo wcześniej popadało. Niewiele zrobiłam, ale zdjęcia są
Zakwitają iryski pumila

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:53, 26 kwi 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
.. ale mi sie podoba

I mi się to podoba szalenie!
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:53, 26 kwi 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
u mnie brak fot nie mam na nie czasu robota mnie goni powoli mam dość ale sciskam zeby i robie

Ja zrobiłam foto, bo te krople na orlikach mnie zaintrygowały... i przerwa należy sie nawet chińczykom

Dzięki temu miałam czas nacieszyć oko tym co kwitnie... bo jaki sens robić i nawet tym sie nie pocieszyć? Łażąc z aparatem zobaczyłam, że mi kwitną już irysy pumila W otoczeniu kocimiętki ładny widok

Kwitną krótko.. trzeba mieć czas je podziwiać

I miniaturki o wielkości paznokcia

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:52, 26 kwi 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Nie wiem co mam na to odpisać Jesteś naprawdę bardzo miła... i liczę, że sie keidyś spotkamy w realu.

Nie zapomnij o mnie.. tak krzyczą do mnie moje niezapominajki.. dar przypadkowy od Bogdzi.... ale cieszą oko ... mam je już w iluś miejscach....

Ania, wielki szacun dla Ciebie za to co robisz w swoim ogrodzie, wiem ile trzeba się narobić w moim mikroskopijnym żeby było ok, a Ty masz taki areał że nie chcę o tym myśleć, fajnie się ogląda metamorfozy, i takie tam , ale ile pracy w to włożyłaś , jestem w stanie to sobie wyobrazić, i dlatego szanuję to co robisz, i jeszcze poświęcasz tak cenny czas dla Nas, jestem pod ogromnym wrażeniem, jesteś niesamowita. Niezapominajki........ktoś by powiedział takie nic... a przecież takie ...........mam i ja
W kamiennym kręgu od początku 22:50, 26 kwi 2014

Do góry
Luckaa napisał(a)
Te tajemnicze przejście jak do tajemniczego ogrodu, tylko tak mi sie twój ogród kojarzy

Lucynko tam za tym przejściem teraz leży gruz z rozbiórki domu

Eksperymentarium 22:50, 26 kwi 2014

Do góry
Nie wiem czy jest takie slowo ale doskonale oddaje ono moje proby i błędy ktorych doswiadczam na moich 160 metrach pierwszego w życiu ogrodu.

Pomogla Danusia i jej projekt na odległość, potem z mezem probowalismy przeniesc go do realu, potem troche się pozmienialo, coś nie uroslo a coś dodaliśmy. Oto co mamy na dziś, troszke dalej niz poczatek drogi, na pewno pasja

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:48, 26 kwi 2014

Do góry
leon60 napisał(a)

Pamiętam przed i jestem w szoku. Pięknie to wszystko skomponowałaś !

Będą poprawki, ale walczę

I pozostałe fotki
Kukliki zaczynają Niestety do nich też dobrały sie opuchlaki.. lubią jak żurawki Swołocz... jutro nowa porcja nicieni idzie w ruch...

Asfodele pociachłam przy przesadzaniu strasznie.... i żyją, nawet pąki wypuściły..jestem w szoku.. dużo padło, ale dużo sie zostało

Szafirki przesadzone podniosły głowy.. też dzielne

Serduszki połamałam przy przesadzaniu, a resztę załatwił pies... ale żyją

Ogrodowy spektakl trwa ... 22:48, 26 kwi 2014

Do góry

dobrej niedzieli życzę.

ogrodoweimpresjejolki 22:47, 26 kwi 2014

Do góry
Jola z pozdrowieniami
zgadnij jaka to?
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 22:46, 26 kwi 2014

Do góry
Aguś faktycznie u Nas problemy Brzuszkowe, teź mam cichutką nadzieję że szybko miną i wrócimy do sielanki. Specjalnie dla Ciebie przesyłam fotkę tulipanków. Pozdrawiam

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:40, 26 kwi 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Też padam, ale obiecałam fotki. i mam okazję sie pochwalić Szkoda, że foto nie oddaje realu ...
Sprawdzę jutro co tam zrobiłeś, że pysk masz obdarty

I ta dam... klon puszcza liście...
u mnie brak fot nie mam na nie czasu robota mnie goni powoli mam dość ale sciskam zeby i robie
Ogród, który ciągle zmieniam 22:39, 26 kwi 2014

Do góry
Aniu ja myślę ,że z biegiem dni i z ilością pokazywanych zdjęć okaże się ,że nasze ogrody są do siebie bardzo podobne : ) zresztą sadzimy to co jest dostępne na naszym rynku i co rośnie w naszych ogrodach ,ja dokonałam zakupów w biedronce i kupiłam małe różaneczniki koloru jasny żółty i 3 clematisy i teraz myślę gdzie je posadzić

Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka 22:39, 26 kwi 2014

Do góry
Czyściutko... no nie powiedziałabym, to tylko na zdjęciach tak wygląda. Jeszcze wiele do uporządkowania, np. warzywnik... Prace trwają Dzis deszcze wygonił nas do domu...

Ogrodowy spektakl trwa ... 22:38, 26 kwi 2014

Do góry

Choroby i szkodniki cisa, cis - zamieranie pędów cisa 22:38, 26 kwi 2014

Do góry
wo
czy dla nich jest ratunek? Mam wrażenie ze nic sie nie polepsza i pojawiaja się calkiem odbarwione pojedyncze igły. ..(((((
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:37, 26 kwi 2014

Do góry
weronika77 napisał(a)
Aniu, kompozycje z różowych tulipanów i niezapominajek, romantyczne, urocze. Wszystkie tulipany masz piękne. Podglądam, czy już kwitną niebieskie floksy kanadyjskie, chyba tak, bo u Ciebie wiosna wcześniej. Pozdrawiam.

Weronika, kanadyjskie dopiero zaczynają, ale poduchy z szydlastych od południa już sie wybarwiają... Moim szydlastym do Twoich też daleko... ale cieszy to co jest..
I które foto wybrać ???
Floksowa przełęcz

I z widokiem na samosiejkę kocimiętkę...
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:34, 26 kwi 2014

Do góry
Kondzio napisał(a)
Aniu jestem na bieżąco padam na p.... Buziam mocno

Też padam, ale obiecałam fotki. i mam okazję sie pochwalić Szkoda, że foto nie oddaje realu ...
Sprawdzę jutro co tam zrobiłeś, że pysk masz obdarty

I ta dam... klon puszcza liście...
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:33, 26 kwi 2014

Do góry
Miło mi że zaglądacie.

Wszystkim życzę aby jutrzejszy dzień był wyjątkowy dla Was tak w ogrodzie jak i w sercu .
Dla mnie to będzie z pewnością wyjątkowy dzień.

Dlatego wstawię kwiaty biało- żółte jakie dziś zastałam w moim ogrodzie.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies