Ogrodnik Mimo Woli cd
12:34, 15 maj 2014
Aneta - mój mnie też czasami doprowadza do szału... ogólnie lubię taki dowcip, ale czasami sie zastanawiam czy żartuje czy już kpi na całego..
Agata - dam Ci co chcesz a mi zbywa.... ale nic już nie upchnę do ogrodu..... mam już kosmos na rabatach.. nadszedł przykry czas.... zakupów koniec
Aniu - widok z sypialni jest jak wstanę na nogi..... a jak leżę to nie widzę
Ela - współczuję wyjścia.... w taka pogodę.... miało tak lać wczoraj a leje dzisiaj... już w poziomie pada... ściana wody... koszmar...
A teraz spływam... od kompa... do Was potem... sorki..
Ostatnie fotki, więcej sie nie dało.... jakość kiepska bo cykałam spod bluzy na chybił trafił, aby trochę osłonić aparat..
I mój największy lotos.... Mariusz... może być.....
wysyłam ,, mamy przerwy w prądzie.. cos sie chrzani na łączach od tego deszczu i wiatru... i zaraz mi skasuje wiadomoć
Agata - dam Ci co chcesz a mi zbywa.... ale nic już nie upchnę do ogrodu..... mam już kosmos na rabatach.. nadszedł przykry czas.... zakupów koniec
Aniu - widok z sypialni jest jak wstanę na nogi..... a jak leżę to nie widzę
Ela - współczuję wyjścia.... w taka pogodę.... miało tak lać wczoraj a leje dzisiaj... już w poziomie pada... ściana wody... koszmar...
A teraz spływam... od kompa... do Was potem... sorki..
Ostatnie fotki, więcej sie nie dało.... jakość kiepska bo cykałam spod bluzy na chybił trafił, aby trochę osłonić aparat..
I mój największy lotos.... Mariusz... może być.....
wysyłam ,, mamy przerwy w prądzie.. cos sie chrzani na łączach od tego deszczu i wiatru... i zaraz mi skasuje wiadomoć