Ula , doniczki ustawiałam blisko siebie i sadziłam w dwóch rzędach naprzemiennie ale trzmielinka ładnie się rozrasta i nie musi być gęsto posadzona ..... Przycinam na wiosnę a potem w czerwcu przy formowaniu kulek bukszpanowych i cisowych górą i boki
A teraz pochwale sie moim dzisiejszym ogrodem fotografowanym rano i troche tez popołudniem, jest ładnie, kolorowo - choć niewiedziec czemu dominuje przypadkiem różowy kolor - jest wiosennie i zieloniutko i świeżo, za sprawą tej najpiekniejszej bo majowej zieleni
No coś ty trzeba było nie usuwać i zostawić, ja swoich fotek nie robiłam u ciebie, tylko cyknełam kilka telefonem na targach w trakcie zkupów, zaraz wstawie.
Oto reprezenatcja łódzkiej grupy ogrodowiskowej na Taragch PAMIĘTAJCIE O OGRODACH w Piotrkowie Trybunalskim (wersja przodem.....i tyłem...co kto woli )
Od lewej : Bogdzia, Anita1878,Nikita, moja mama, Popcarol............i ja tam byłam ale fotkę robiłam...
Witaj Nula, to są zwykłe najzwyklejsze tuje...kupowane za czasów kiedy nie interesowała mnie odmiana niestety...
akurat dziś robiłam porządek ze zdjęciami i znalazłam zdjęcie z 2008r zaraz chyba po posadzeniu...