Widok z końca działki. Po lewej stronie mam juz nasadzenia ale na tych zdjęciach słabo widoczne. W wolnej chwili cyknę z bliska.
Pod brzozami tawuły już przestały kwitnąć. Wczesnie pięciorniki i jeszcze jakieś krzewy niestety nie pamiętam nazwy. Mało widoczne na zdjęciu.
Dopiero teraz obejrzałam wizytówkę. Czy w tym roku da się coś takiego u Ciebie zobaczyć?
Czy ta szałwia po lewej fioletowo-granatowa jest wieloletnia? Tak lubię.
Widok z tarasu. Na tyle mamy garaż oraz kuchnie letnią i altanę. W kole chcę mieć niesymetryczne kule. Na chwilę obecną są tuje danica ale chcę jeszcze dokupić bukszpany i formować je w kule. W wywijasie, który przechodzi przez koło i łączy się z pasem zieleni po drugiej stronie ogrodu wszadzone są tawuły japońskie ale coś kiepsko mi rosną i kilka będę musiała przesadzić. Myślałam też aby w ogóle się ich pozbyć i wsadzić tam też kule danica a tawułe wsadzić pod szmaragdami za huśtawką.
Ileż stron wstecz, żeby zobaczyć to, o czym wszyscy mówią. Aż westchnęłam z wrażenia. Skrzynie, taras i gabiony - westchnęłąm, obraz ułożył mi się w całość .