Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kindzia 20:14, 27 maj 2014

O matko...stawy są...paskudnie Byle już nie padało, to szkód nie będzie. Chociaż większość roślin da radę nawet w wodzie, widziałam przez chwilą w TV, że tym razem Was nie rozpieszczało
Doskonale Cię rozumiem...niedawno też ziemia nam na kostkę spływała...i jeziorka też znam...byle gradu wielkiego nie było! Tyle żurawek, host, drzew, kwiatów...oby Was ominęło!!!

Buziolek wielki
Kasik 21:01, 27 maj 2014

JulkAd napisał(a)

Tych widoków na żywo Ci zazdroszczę

Widoki i nie tylko- cudne. Warto było jechać tyle kilometrów.
Kasik 21:03, 27 maj 2014

JulkAd napisał(a)
Taką wodę miałąm w sobotę....myślisz, że do mnie też dzisiaj taka dojdzie?...na razie pada, ale jakoś spokojnie....nie dziwię się tej rurze....wodnej oczywiście

Nie wiem czy dojdzie, bo nie patrzyłam jak ten front idzie. U mnie cały czas leje. Jest szaro i ściana deszczu.

Załamać się przyjdzie.
Kasik 21:05, 27 maj 2014

Kasya napisał(a)
U mnie wczoraj byl grad i taka ulewa ze na parkingu przed LM bylo wody ponad kostki. Musialam zdjac buty zeby dojsc do samochodu

Ziemia nie odbiera, rozumiem jeszcze jak jest wszystko w betonie,ale to co się wyprawia, to przechodzi pojęcie.
Kasik 21:09, 27 maj 2014

Kindzia napisał(a)
O matko...stawy są...paskudnie Byle już nie padało, to szkód nie będzie. Chociaż większość roślin da radę nawet w wodzie, widziałam przez chwilą w TV, że tym razem Was nie rozpieszczało
Doskonale Cię rozumiem...niedawno też ziemia nam na kostkę spływała...i jeziorka też znam...byle gradu wielkiego nie było! Tyle żurawek, host, drzew, kwiatów...oby Was ominęło!!!

Buziolek wielki

Kasia- trzecia godzina i końca nie widać , burza przeszła, ale ulewa jak była tak jest. Wystawiliśmy wąż za ogrodzenie na te nieużytki, to choć ze zbiornika na deszczówkę zleci.

Już widzę co będzie jutro.

Buziaki.
Kindzia 21:14, 27 maj 2014

Kasik napisał(a)

Kasia- trzecia godzina i końca nie widać , burza przeszła, ale ulewa jak była tak jest. Wystawiliśmy wąż za ogrodzenie na te nieużytki, to choć ze zbiornika na deszczówkę zleci.

Już widzę co będzie jutro.

Buziaki.

O matko...trzymam kciuki...potem to sprzątanie paskudne.
Dobrze zrobiliście, przynajmniej nie będzie się przelewać.
U nas cisza na razie, też zapowiadali, ale spokój. Przynajmniej w Zabrzu. Pszczynę zobaczę w piątek. Na pewno Żory zalewało, ale to do nas jednak kawałek.

Jakoś to będzie Kasiątko...

Kasik 21:22, 27 maj 2014

Kindzia napisał(a)

O matko...trzymam kciuki...potem to sprzątanie paskudne.
Dobrze zrobiliście, przynajmniej nie będzie się przelewać.
U nas cisza na razie, też zapowiadali, ale spokój. Przynajmniej w Zabrzu. Pszczynę zobaczę w piątek. Na pewno Żory zalewało, ale to do nas jednak kawałek.

Jakoś to będzie Kasiątko...

Pewnie, pewnie, jakoś musi.
Wiesz moje różyczki wszystkie w pączkach- te kupione w tym roku, ale te paczki jakieś takie malutkie. nie wiem o co chodzi.

Kindzia 21:29, 27 maj 2014

Kasik napisał(a)

Pewnie, pewnie, jakoś musi.
Wiesz moje różyczki wszystkie w pączkach- te kupione w tym roku, ale te paczki jakieś takie malutkie. nie wiem o co chodzi.

Bo młode toto...cierpliwości
Kasik 23:22, 27 maj 2014

Moje różyczki -dopiero zaczynają.
Kasik 23:28, 27 maj 2014