I dzwonek Poszarskiego... patrz jak łądnie wygląda nawet jak nie kwitnie.. i jaka piramidę zrobił .. irokez jak sie patrzy Z 30 cm urósł do góry i ponad pół metra w dół..
Witam i pozdrawiam wszystkich zaglądających
W ogrodzie działam a i owszem. Moja córa rozumie potrzeby pogrzebania matki w ziemi i potrafi pociągnąć 3 godzinki snu podczas których ja pracuje ze zdwojonym tempem...
Udało mi się zrobić kilka fotek ogrodowych, pierwszych w tym roku...
Kawałki zielonego dywanu... niestety piesio sika...ze starości jak dziewczynka.. i są plamy, teraz powodu deszczu plam nie ma..
Dla Ciebie dywan bez plam
Iza.. dziś doszłam do wniosku, że po wyrzuceniu obelisku z bukszpanu rabata zyskała na wyglądzie, na razie nie ma ani jednego koloru który denerwuje.. niestety zdjęcia nie oddają uroku rabaty... na chwilę obecną bylinowa wygląda bardzo fajnie Dominuje kolor żółty z domieszką niebieskiego i odrobiną bieli... ta pora roku mi się udała, zobaczymy co będzie potem.. to nowe nasadzenia z lata Odzyskana kostrzewa.... mam jej taka ilość wykopaną z wsiowej, że mogę obdzielić cale forum.. i bordpwe żurawki, które zaczynają kwitnąć.. tu opuchlak nie grasował
I zakończenie Alei K. jest teraz fajne Jeszcze tylko pozbyć sie tej hałdy ziemi z darnią i będzie miodzio
Szlag trafia.. żadne foto nie odda tego co widzą oczy.. żółte trzmieliny , szchownice , omieg i narcyzy..
Witaj w klubie rozczarowanych tulipanowo
Ciekawe czy miałyśmy tego samego dostawce...
Zobacz jak wyglądają za to moje angelique. Landrynkowy róż...
A to co u Ciebie na niezabudkowej wyrosło to ja mam zamiast exotic emperor.
Jak mój M pracowal i duzo byłam sama w domu to z fotela albo parapetu okiennego często patrzyłam na ogród a już zawsze jak rozmawiałam przez telefon, zawsze jest to ciekawy obraz.Mnie sie nie znudził mimo upływu czasu.Pozdrawiam Dorotko.