Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:39, 27 kwi 2014

Do góry

Na wczorajszy spacer w deszczu z psem, dla zabicia czasu też wzięłam aparat
Las u sąsiada
Czerń mokrych drzew na żywo była niesamowita z kontrastującą soczystą zielenią

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:37, 27 kwi 2014

Do góry
BASIA8 napisał(a)
Aguś faktycznie u Nas problemy Brzuszkowe, teź mam cichutką nadzieję że szybko miną i wrócimy do sielanki. Specjalnie dla Ciebie przesyłam fotkę tulipanków. Pozdrawiam

Basiu dziękuję za cudne tiulipy!!!!
Takie dostojne i smukłe .
Ja też uwielbiam zdjęcia z kropelkami deszczu
I wczoraj wybiegłam a aparatem przy okazji spaceru z psem

A co do brzuszka, to kolka czy nietolerancja jedzenia.
Skaza białkowa?
Ja karmiąc moich młodych byłam na restrykcyjnej diecie - obydwa alergia
Rododendronowy ogród II. 07:34, 27 kwi 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Pięknie wyglądają buki w świeżej zieleni. Ciepło i deszcz zrobiły swoje, drzewom błyskawicznie rozwinęły się liście. Przymrozki mogłyby wiele szkody narobić, ale uniknąć ich nie ma jak... Pozdrawiam niedzielnie

Ta zieleń jest cudna, przymrozków boję sie okropnie , cały ogród by ucierpiał bo jednak wegetacja jest wczesniejsza w tym roku. Miłej niedzieli Mariolko. Drozda Tobie i innym zostawiam, ma gniazdo w ogrodzie i śpiewa jakos inaczej niż jego rodzina.

Miłej niedzieli wszystkim życzę i ide na Maję.
ogrodoweimpresjejolki 07:20, 27 kwi 2014

Do góry
Witam, witam

Obiecałam fotki z wczorajszego dnia, ale chyba zbyt pochopnie
Przejrzałam kartę i ... ręce drżały, złe oświetlenie, najpierw zbyt jasne słońce, a potem zaczęło padać, ... Ale coś nie coś wybiorę

Mazury i mój kawałek ziemi 06:28, 27 kwi 2014

Do góry
Ewa4 napisał(a)
I takie jeszcze hehe

Ewuś piękności zakupy - każdy z Rodziny ma coś dla siebie - mnie najbardziej podobają się poniższe chłopki i babeczki - powiedz mi w jakiej cenie są takie - Mężowi coś takiego się marzy - jak zobaczył u Małgosi drewniane postacie to od razu mu się spodobały Ja na mapie sprawdziłam gdzie jest Stare Pole bo to chyba nazwa miejscowości a nie szkółki- mus Kochana jechać nad morze zamiast w góry
Szmaragdowy Zakątek 06:20, 27 kwi 2014

Do góry

Dziś cały dzień w „szmaragdowym” podlewał deszcz….ale ja nie z tych co by z powodu niepogody bezproduktywnie spędzali sobotę…zrobiłam domek dla owadów

domek pierwsza klasa wyglada jak sklepowy pelna profeska ja swoj musze udoskonalic poniewaz jam go robilam drewniane klocki byly mokre a teraz wyschly i sie domek posypal ale i tak jakies owadki juz w nim zamieszkaly wiec nie wazne jaki wazne by byl. (Musialam siebie podbudowac) twoj przy moim to kurde blaszka ... pelen wypas. Pozdrawiam niedzienie
Ogród cioci 06:14, 27 kwi 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Rabata teraz dopiero wygląda tak jak chciałam. tylko żwirku jeszcze dosypię i koniec Chyba że coś się wam nie widz to mówić mi zaraz Posadziłam same bordowe żurawki. Różne ale w odcieniach bordo. ciemnawo było jak fotki robiołam, kiepsko widać.

Nie moge sie napatrzec jak Ty to wszystko tak ladnie rowniutko i przemyslanie masz posadzone. Zakupy pierwsza klasa moje tez za niedlugo maja przyjechac mam nadzieje ze beda ladnie a przede wszystkim dobrze zapakowane pozdrawiam slonecznej niedzieli życzę
Nieuporządkowana działeczka. 06:10, 27 kwi 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Paulinko ta pergola właśnie na klematisy jest. ma wysokość 2 metry i na kotwach w ziemi siedzi. Pomalujesz na swoje kolorki wykończysz po swojemu i będzie pasowała. Tu widać że z trzy drabinki ma. Ale dwie wystarczą. Jak obejrzysz to napisz wywalę fotkę

Tak patrze i mysle jak te deseczki poziome masz przyczepione? Pozdrawiam
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 03:15, 27 kwi 2014

Do góry

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 03:02, 27 kwi 2014

Do góry

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 02:46, 27 kwi 2014

Do góry

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 02:31, 27 kwi 2014

Do góry

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 01:39, 27 kwi 2014

Do góry
Tyle dzisiaj kupiłam. Nie zdążyłam rozpakować i obfocić przed deszczem niestety

Tulipany z wystawy na targach

Dwa ogrody 01:37, 27 kwi 2014

Do góry
Aniu, u nas w tygodniu nie padało, dopiero dzisiaj mżawka, wieczorem popadało mocniej. Deszcz na kwitnienie aż tak źle chyba nie wpłynie, bardziej martwią mnie zapowiadane przymrozki. Miłej niedzieli życzę

z serii "już za chwilę"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 01:36, 27 kwi 2014

Do góry
stychaz napisał(a)

Hmmmm, jakoś do tej pory nie widziałam tych kostek bukszpanowych. Fajne

Marzenko zdecydowałaś się już na odmianę berberysów przed ogrodzenie? Chciałabym jednego pieska z przedogródka odstraszyć.

Justynko pierwszy wolny temin na sadzenie to chyba po weekendzie majowym. Dlatego do tej pory nie kupiłam bo i tak na nie nie mam czasu... Kupie. Co bedzie w szkółkach w dużej ilosci...
Ogrodnik Mimo Woli cd 01:11, 27 kwi 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Piękne te tulipany, nawet M stwierdził dlaczego nie posadziłam jednakowych na całej długości rabaty... i do koszenia zawołał bym je troch przechyliła aby nie uszkodzić ... dają po oczach.... i chyba tak zrobię za rok... będzie cały rząd..... bo są po prostu odjazdowe.. z daleka sie rzucają w oczy..

Z|aległości nadrabiam, wolno mi idzie, jest już późno.......ale obok tej foty nie mogłam przejśc obojętnie......ależ tu jest energia.........już wiem skąd nasza Mała-Mi ją czerpie, gdzie ładuje akumulatory........
Dwa ogrody 01:09, 27 kwi 2014

Do góry
Małgosiu, liliokształtne kupowałam w Skierniewicach, nie pamiętam nazwy, a kolor rzeczywiście mają cudny. Podobno mają być jutro przejaśnienia, ale u nas pomimo mżawki w dzień pod jodłami wieczorem było sucho. Deszcz potrzebny. Również miłej niedzieli.
floksy kanadyjskie, po przekwitnięciu do zabrania z tego miejsca

i inne

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 01:04, 27 kwi 2014

Do góry
Marzenko, i ja dołączam sie do imieninowych życzeń dla ciebie. Spełnienia marzeń i pomyślności w kazdej sferze zycia !!!!

Mazury i mój kawałek ziemi 00:57, 27 kwi 2014

Do góry
A takie zakupy mam dla Huberta do jego ogrodeczka
Dla Olgusi
I moje
Trawy ,różanecznik, hortensja niebieska i róż i formowane iglaki nie pamiętam nazwy no i jabłoń ozdobna i floksy niskie tez takich nie mam gdzie i jak posadze nie wiem myślę nad tym.
Mazury i mój kawałek ziemi 00:51, 27 kwi 2014

Do góry
I takie jeszcze hehe
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies