To co zostało z cebul na trawniku, które uniknęły pożarcia przez nornice w zeszłym roku.
W tym się nie pojawiły, gdybym wiedział to bym sobie coś powsadzała na jesieni
Witaj Toja,
wpadłam poogladać twój Zakamarek - ale busz, ile kwiatów, jaka róznica w tych prezentowanych starych fotkach i w nowych - mozesz śmiało zamieścic te fotki w wątku o spektakularnych metamorfozach ogrodowych tutaj : https://www.ogrodowisko.pl/watek/1251-metamorfozy-ogrodowe
Bardzo lubisz to miejsce i lubisz kwiaty, to widac. Podobaja mi sie poza roslinami twoje donice, podpory dla pnączy, mebele ogrodowe,kamienie, klimatyczne zakątki etc... Będę na pewno niejednokrotnie odwiedzać twój ogród bo warto !
Pozdrawiam !
O opuchlakach poczytałam, sama nie wiem co lać ale lać coś muszę.
Kształt rabat wstępnie ustalony, nasadzenia się planują ... teraz tylko nawieź ziemi i do dzieła
część roślinek jest a resztę trzeba będzie jakoś kombinować,
wiem że będzie dużo Rh i hortek
a tak się prezentuje plan
Pieknie to wygląda Grembosiu i bardzo konweniuje do twojego ceglanego koloru ... ale sama tak tachasz te donice do srodka na noc i na zewnątrz.........codziennie ?
Mnie tez kusiły w OBI ostatnio hortensje, wołały zeby je kupić i usmiechały sie do mnie..........ale własnie z powodu chłodu noca jeszcze ich nie kupiłam.
Buziaki zostawiam !
jak zawsze kamolki wyglądają pięknie, a pomyślałam sobie że te Twoje bukszpaniki które ulokowałaś na dole pod donicami to fajniej by wyglądały gdyby były trzy wsadzone na narożniku a nie w rzędzie