pociągnę temat traw ...
rozplenica ... zaczęło w sierpniu zeszłego roku ... pozwolę sobie wkleić dokumentację zdjęciową zdarzenia Agniechy ...
...
no i właściwie to nie fiem skąd
... ale ta rozplenica ... chyba ... w kilku kupkach doczekała się debiutu u mnie tej wiosny ... ktoś mi ją podrzucił i tego bendem
się trzymać ... ale ... mam problemik ... jest kupka, która wybija młodymi źdźbłami trafiając w granice mojego rozumienia zjawiska trawek ...
i jest taka, która je przerasta i to dosłownie ...
otóż zaznaczone odszczepieńce pochodzą chyba od tego snopka w środku bo skąd ?
... no czy ta cała rozplenica tak rośnie ? ... zapytam choć nie sądzę aby nawet w miejscu tak innym od reszty świata jak ogrodowisko ogrodniczki tak upierdliwie wpatrywały się w poczynania trawek ...
ja się wpatruje bo to moje pierwsze rozplenice ... i drugie bo ważniejsze ... kcem je przesadzić ... i ten rozstrzelony a zarazem postrzelony sposób rozrostu mi nie na rękę bo nie fiem jak toto przesadzić i kiedy ???
rozplenica ... zaczęło w sierpniu zeszłego roku ... pozwolę sobie wkleić dokumentację zdjęciową zdarzenia Agniechy ...
no i właściwie to nie fiem skąd
i jest taka, która je przerasta i to dosłownie ...
otóż zaznaczone odszczepieńce pochodzą chyba od tego snopka w środku bo skąd ?
ja się wpatruje bo to moje pierwsze rozplenice ... i drugie bo ważniejsze ... kcem je przesadzić ... i ten rozstrzelony a zarazem postrzelony sposób rozrostu mi nie na rękę bo nie fiem jak toto przesadzić i kiedy ???