Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:50, 09 kwi 2014

Nallar napisał(a)

Robię dużo dziwnych rzeczy bo z zamiłowania zajmuję się rękodziełem (nie powiem co robię, bo byłaby to reklama) ale dekoracji wykonanych techniką decoupage nie próbowałam. Po tym jak zobaczyłam efekty Twojej pracy postanowiłam że na pewno spróbuję. Jestem pod wielkim wrażeniem.

Ale technika decoupage to naprawdę żadna sztuka. Wystarczą farby, klej, lakier i serwetki papierowe Za to Twoje zdolności podziwiam
Katkak 20:51, 09 kwi 2014

yolka napisał(a)
Zaglądam, podziwiam zdolności i talenty. Pozdrawiam

Też pozdrawiam cieplutko i dziękuję
Katkak 21:13, 09 kwi 2014

Katkak 21:24, 09 kwi 2014

elzbieta_g 21:29, 09 kwi 2014

Kasiu niby nie daleko ode mnie a dużo wcześniej wszystko masz rozwinięte,moje hosty dopiero kiełki wypuściłysynuś śliczny i te oczka...do kogo podobny?
Katkak 21:33, 09 kwi 2014

Wszyscy mówią, że cyt: cały Krzysiek (mąż w sensie ), ale oczy podobno ma moje
Kapibara 22:30, 09 kwi 2014

Katkak napisał(a)
Z takim Pomocnikiem żadna praca niestraszna

Kasia synuś przystojniacha, tylko patrzeć jak sobie zażyczy otrzymać swoją częśc ogrodu pod uprawy roslinek

A wiesz, moja Młoda też pomogła na swój sposób Otóż w minioną niedzielę była sama w ogródku i upiekła tort z piasku, z bakaliami Ja zaś wczoraj podczas obchodu pochyliłam się nad moim szczodrzeńcem, który dziwnie śladu życia nie dawał po zimie, zmarzł, myślę sobie, czy co? Jak zaczęłam drążyć temat okazało się, że to Nastka oskubała dokładnie wszystkie pączki na bakalie do swojego torta
Katkak 23:03, 09 kwi 2014

Kapibara napisał(a)

Kasia synuś przystojniacha, tylko patrzeć jak sobie zażyczy otrzymać swoją częśc ogrodu pod uprawy roslinek

A wiesz, moja Młoda też pomogła na swój sposób Otóż w minioną niedzielę była sama w ogródku i upiekła tort z piasku, z bakaliami Ja zaś wczoraj podczas obchodu pochyliłam się nad moim szczodrzeńcem, który dziwnie śladu życia nie dawał po zimie, zmarzł, myślę sobie, czy co? Jak zaczęłam drążyć temat okazało się, że to Nastka oskubała dokładnie wszystkie pączki na bakalie do swojego torta

A widzisz? Rośnie konkurencja dla Magdy Gessler
sofijka 23:51, 09 kwi 2014

Wpadłam do Twojego ogródeczka i w nim przepadłam! Tyle tu inspiracji i ciekawych pomysłów. Pozwolę sobie ściągnąć pomysł z kamyczkami i oczkami. Dzieciaki będą zachwycone. Oj widzę Kasiu, że połknęłaś na dobre ogrodowego bakcyla, a do tego jeszcze dusza artystyczna z Ciebie, co w rezultacie daje ogród oryginalny, niepowtarzalny, pełen ciekawych, niesztampowych rozwiązań.

Katkak 11:27, 10 kwi 2014

sofijka napisał(a)
Wpadłam do Twojego ogródeczka i w nim przepadłam! Tyle tu inspiracji i ciekawych pomysłów. Pozwolę sobie ściągnąć pomysł z kamyczkami i oczkami. Dzieciaki będą zachwycone. Oj widzę Kasiu, że połknęłaś na dobre ogrodowego bakcyla, a do tego jeszcze dusza artystyczna z Ciebie, co w rezultacie daje ogród oryginalny, niepowtarzalny, pełen ciekawych, niesztampowych rozwiązań.

Witaj Sofijko, bardzo się cieszę, że znalazłaś u mnie inspiracje Ściągaj co tylko Ci się podoba. Po to wrzucam tu różne pomysły żeby się nimi dzielić A dzieciaki będą miały niesamowitą frajdę z takich kamyczków, bo przecież najpierw je same zrobią (z małą pomocą mamy ) Mój syniu mówi, że te kamyczkowe stworki ożywają w nocy kiedy my już śpimy i tańczą sobie To pomysł na wniesienie do ogródka odrobiny bajkowej magii i jak widać... działa