Tak prawdę mówiąc to ja bym posadziła. Nie mają młodziutkich przyrostów więc nic nie zmarznie.
Ja tylko zawsze mam obawy przed kupowaniem bukszpanów tak wcześnie, zanim ruszą po zimie, bo boję się że kupuję przemarznięte. Niby wyglądają ok, ale potem nie rosną i matowieją.
Twoje wyglądają na wypasione
Bardzo dziękuję Danusiu za udostępnienie szerokiej informacji na jej temat .Ciekawe drzewko, kwitnie na biało co bardzo mi się podoba .Walory odżywcze oraz smakowe niewątpliwie tez posiada Niestety zbyt duże ,rozpiętość aż do 6m ,w moim przypadku to żal miejsca na jagódki Pozostanę więc przy niskich krzewach borówki agrestu,porzeczek jeżyny itd .Może i moja działka nie jest taka mała ale w sumie większość przestrzeni zajmują wzniesienia ,skarpy .Tak duży owocowy krzew zbyt wiele zabierze mi przestrzeni .Wolę brzozy świerki ,jodły Nie przepadam za jałowcami ,choć jeden leśny mi rośnie odziedziczony od matki natury . Dziękuje za prezentacje ,poznałam następna roślinkę dzięki twojej uprzejmości .Pozdrawiam serdecznie
Można, dziś odwiedziłam Dawidy i zakupiłam hortensje. Nie uwierzycie, spotkałam swoją klientkę, która także czyta Ogrodowisko Też kupiła hortensje, bo je uwielbia.
Wysiadam jak od ślubu hehe Tylko się nie śmiejcie
Latam z nimi po ogrodzie. Wielkie są mają sporo kwiatów.
Chodzi o to żeby ziemia rozmarzła szybciej. Wtedy zminimalizujesz straty. Tych brązowych liści już nie da się zmienić, co gorsze trzeba będzie wyciąć, ale wypuści nowe.