Ja nie mam doświadczenia ze śliwkami samosiejkami. Koleżanka mi mówiła, że mają płytki system korzeniowy i łatwo je wyrwać. Do śliwek dorzucę jeszcze maliny
A, zobacz sama co mnie czeka w tym roku
Mus usunąć te świerki ( oczywiście najpierw muszę załatwić zezwolenie bo to kolosy )
Bardzo dziękuje za odwiedziny, jeszcze u mnie nic nie kiełkuje, bo dopiero przedwczoraj zasiałam nasionka, dziś dokupiłam jeszcze kilka, ale jeszcze nie posiałam, tylko cebulke włożyłam do doniczek, dostałam od niani moich dzieci nasiona, musze je sfotografować, bo zupełnie niewiem co to i ajk się za to zabrac. Pozdrawiam
Pospacerowałam po stronkach...milutko u Ciebie...podglądałam jak lobelia kiełkuje,ale nie zauważyłam.Sieję sporo roślin. w tym roku zrobiło się trochę miejsca pod drzewami i muszę je zapełnić.Jeśli masz jakieś problemy z wysiewem nasion ,to proszę do mnie ...na Zacienioną.Serdecznie pozdrawiam.
Gosiu, będzie, będzie, tylko nie wiem kiedy. Póki co myślę i zbieram zimozielone a potem tylko teren przygotować i już A trawa po same pachy i gąszcz przeokropny
Siedziała sobie i patrzała mi w oczy, dostała jedzonko, zjadła w przerarażeniu i dalej mi w oczy patrzała
Grafitek był na mnie wśkiekły, eM też, bo oni nie życzą sobie takich gości, ale to może jest miłość od pierwszego wejrzenia, jak tutaj nie pokochać takich oczu
Na pewno się też w tobie zakochała Ciekawe czy czyjaś czy zostanie u ciebie
Laki był z Emem u weterynarza. Został zaszczepiony, odrobaczony i przebadany. Wet twierdzi że ma około 1,5 roku i najlepiej żeby nie uciekał poddać go zabiegowi. Ja myślałam że już jest po zabiegu bo nie znaczy
terenu. No i chyba trzeba będzie biedaka pozbawić tego i owego
Elka Małgosia dziękuję
Karolinek lawendę ściełam na jesień są różne szkoły na wiosnę też można
w sumie musiałabym ją odmłodzić bo już jest za duża
mam posadzone 4 krzaczki obok siebie zrobiłam mini żywopłot
Mój mąż mówi, że na zdjęciu to wszystko ładnie wygląda
a mnie cieszą nawet takie małe sukcesy