Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 22:27, 28 mar 2014

Masz rację że tez nie wpadło mi do głowy ,jedną donicę mam nawet ładną a o reszcie pomylę.Z tymi gałązkami miałaś świetny pomysł Rodzina zasnęła ,moja wnusia też, dostali dzisiaj w dupsko zrobili ok 20 km na nogach i spią jak aniołki Najlepsza metoda wyciszenia nadmiaru temperamentu
22:41, 28 mar 2014
A Ty razem z nimi długi spacer zaliczyłaś? Gdy dzieci śpią, czas należy do Ciebie, mój czas aktywności, niestety, już się skończył, napisałam coś jeszcze na maila, nic pilnego, więc przeczytaj przy okazji. Zaczynam kaszleć, muszę się porządnie wyspać, żeby coś się nie rozwinęło.
Może wyśnię jakiś ładny różany zakątek
Kasiek 22:42, 28 mar 2014

Jak ja lubie Was czytac....siedzac cichutko, wyczytuje do ostatniej literki
22:49, 28 mar 2014
Ja jeszcze jestem , więc Kasiu, nie zasnę chyba, bo taki miałam wieczór ekscytujący i jeszcze mam zadaną pracę domową i egzamin przede mną
A! przeczytałam, jakie masz zamiary... foczką zostaniesz, bo przecież nie morsem Mam znajomych w takim klubie, ale oglądam ich bezpiecznie, w ciepełku, w telewizji czasami
Kasiek 22:55, 28 mar 2014

Dziewczyny, jestescie niesamowite, wiecie o tym? Iwonko, widze co razem rozrabiacie i dla obserwatora jest to bardzo mile, budujace, piekne..... Bede dalej zerkac na poczynania i nawet przyniose kwiatka na zdane egzaminy
23:24, 28 mar 2014
Dajanko, jesteśmy niesamowite? ... Kasia, mówi, że tak, a ona najlepiej wie, jak to jest być niesamowitą, więc... chyba ma rację... cokolwiek się pod tym słowem kryje
Jak ja zdam ten "egzamin", nie wiem, przygotuję się na piątkę, egzaminatorka bardzo wyrozumiała, jest szansa by zdać, a jak nie, to będzie poprawka
Dajanka, już śpi chyba, może jednak była na tym dwudziestokilometrowym spacerze, ja też się tak czuję już, więc posłucham rozsądku.
Dobrej nocy panienki

"Niesamowita"... ha, no podoba mi się

gaga 09:40, 29 mar 2014

dajana napisał(a)
Iwonko wklejam to moje dzieło własnych rąk zgodnie z obietnicą Co prawda jeszcze nie jest skończone bo muszę troszkę je podrasować i zagipsować szczelinę która powstała przy sztukowaniu płyty ,ale już wiadomo jak to wygląda .Jeśli wytrzyma do przyszłego roku to będę się cieszyła ,docelowo będzie taka donica wymurowana z kamienia polnego Póki co cieszy mnie nawet płyta OSB

Piękne donice,super pomysłbardzo mi się podobają .Miłego dnia Dajano.
dajana 21:11, 29 mar 2014

Iwa napisał(a)
Dajanko, jesteśmy niesamowite? ... Kasia, mówi, że tak, a ona najlepiej wie, jak to jest być niesamowitą, więc... chyba ma rację... cokolwiek się pod tym słowem kryje
Jak ja zdam ten "egzamin", nie wiem, przygotuję się na piątkę, egzaminatorka bardzo wyrozumiała, jest szansa by zdać, a jak nie, to będzie poprawka
Dajanka, już śpi chyba, może jednak była na tym dwudziestokilometrowym spacerze, ja też się tak czuję już, więc posłucham rozsądku.
Dobrej nocy panienki

"Niesamowita"... ha, no podoba mi się

Jesteśmy a jakże Iwonko Kasia wie co pisze ,wy tak sobie fajnie jeszcze "klachałyście" a ja faktycznie już spałam .Na 20 km spacer mnie nie zabrali, mój kręgosłup nie nadaje się na takie spacery niestety,nie wróciłabym już o własnych siłach woleli nie ryzykować.Dzisiaj Iwonko tez nie próżnowałam tak się napracowałam że ledwie siedzę.Jutro pokażę a dzisiaj wkleję poprawioną skrzynię .Teraz masz dosyć ziemi.Zapomniałam napisać że to miejsce nie ma zbyt dużo słońca dopiero póżnym popołudniem się pojawia musisz wziąć to pod uwagę przy egzaminie hi,hi.
dajana 21:14, 29 mar 2014

Teraz Iwonko chyba już dosyć ziemi co? Zdjęłam również te wątpliwej urody ozdóbki

Pola 21:17, 29 mar 2014

Dajanko, świetny pomysł z donicami.... No nie wpadła bym na coś takiego....ja też spracowana mocno w ogrodzie, ale tak lubię cisy posadzone i część uporządkowana buziaki zostawiam