Witaj Zawitko kochana przegapiłam kurcze 2 setkę zaraz nadrobię i widzę szaleństwa już się zaczęły i fajne pomysły z cisami Ja też wiosnę już przywoływałam szlak człowieka w domu trafia wiesz posadziłam rannika i przebiśniegi normalnie zwariowałam ale co tam niech siedzą sobie a ja podziwiam ha ha Buźiaki zostawiam i kwiatucha
wsadziłam go wiosną
wyczytałam by w pierwszym roku nie nawozić za bardzo (nie wiem czy dobrze zrobiłam).
Z tego co widziałam przezimowała pod kopczykiem.
Nawet nie mam jej zdjęcia pojedynczo to ta jedna na samym dole. (dołączam zdjęcie mam nadzieję, że się nie pogniewasz).
masz rację to zapewne zależy od sadzonki, moje były dość małe.
Co doradzasz? j\
Jaki nawóz stosujesz?
Ale ładnie zarosły Tobie te "donice", jak byś ich nie podpisała to bym nie wiedziała w czym są posadzone roślinki. ja trawki mogłabym dać tam pod wierzbę
Witam Anitko, przydreptałam z rewizytą. Masz bardzo piękny ogród…taki dopieszczony, cudny i romantyczny, widać, że wkładasz w niego dużo serca !!! A twoje hosty po prostu mnie urzekły. Ja też od pewnego czasu zakochałam się w hostach, ale gdzie moim funkiom do twoich….
Chciałam zapytać przy okazji…ta czarna trawka to konwalnik, a to żółte „cosik” dookoła….świetnie razem wyglądają
Anitko zajrzyj do mnie w weekend to postaram się wkleić zdjęcie jednej hosty NN, może tobie uda się ja rozszyfrować. Pozdrawiam bardzo cieplutko, na pewno będę wpadała z wizytą.