Witam z rana
i dziękuję za podpowiedzi, w końcu udało mi się opanować sztukę wstawiania zdjęć, aczkolwiek z mojego domowego komputera mam problemy by to zrobić
Ewa w sobotę będę na działce to postaram się ją zmierzyć i ustalić kierunki
Nie mam jeszcze konkretnej koncepcji, ale chciałabym z upływem czasu nie być tak widoczna dla sąsiadów. Jakby nie było jest to ogródek działkowy, sąsiedzi z każdej strony, częste włamania i rabunki również zniechęcają dol dużych inwestycji...co innego ogród przy domku, no ale...lepsze taki kawalek nieba niż żademn prawda?
Moja mała odskocznia od zgiełku miasta, gdzieś gdzie w spokju będę mogła poleżeć na leżaku i nacieszyć sięsłońcem, mam nadzieję, że go nie zabraknie w tym roku.
Sebek dziękuję za linki, na pewno przeczytam od deski do deski
Gardenarium dziękuję za pomoc przy zdjęciach

Co do domku to też mi się podoba, jednak na wiosnę trzeba włożyc w niego sporo pracy, otynkować , pomalować, naprawić dach, jak już to wszystko będzie zrobione też myslę o jakichś pnących różach bądź powojnikach, bardzo podobają mi się clematisy, szczególnie te chabrowe i mocno fioletwe.
Myslę też nad wstawienie łuku na pnące róże na alejce, mniej więcej w polowie scieżki a po bokach o zrobieniu cos a la żywa sciana, może włąsnie z pnącymi różami wszędzie by odgrodzić się od sąsiadów