Uff chyba mam już dość róż /na dziś/, dzisiaj w podróży przez 2 godziny przeglądałam ofertę z różami i większość tych była więc nazwy jeszcze pamiętam a teraz ponownie przejrzałam Twoją listę.
Imponująca trzeba przyznać i fajnie masz, że już masz taką listę
Moja dopiero się formuje bo nie mogę się zdecydować a na razie mam 2 pozycje
Grace i Veilchenblau a z widzianych w czerwcu chciałabym bardzo the Catherine rosa ale nigdzie w sprzedaży wysylkowej nie spotkałam
Z Twojej listy mam Tuscany - dopiero był jeden sezon więc na razie wielkiego kwitnienia nie było , a pojedyncze kwiatki miały niezwykły kolor - czekam na kolejny sezon bo już musi być lepiej
Witaj Skula dziękuję za Twoje propozycje na pewno będą dla mnie inspiracją.
Tak to prawda nie mamy jeszcze ani podjazdu ani ścieżek i nie wiem kiedy będziemy mieli. Chciałabym trochę zagospodorować tą przestrzeń przed domem, nie wiem czy jest sens bo później będziemy je robić to trochę odwrotna kolejność ale męczy mnie ten bałagan ,chaos.
Na pewno chcę choć na początek mieć jakiś projekt, plan. Ogrodu jako takiego nie mamy z tyłu domu parę drzew owocowych i na razie parking.Jest jeszcze miejsce jedno przed domem do zagospodarowania, trzeba zrobić trawnik i jakąś ładną rabatę. No i odwieczny dylemat żeby ogród był sliczny lecz niezbyt wymagający jeśli chodzi o czas pracy w nim.
Bo to są róże sadzone już z wiedzą zdobytą na Ogrodowisku
Chciałabym, żeby moja róża Twist też takie miała, ale chyba nie za dobre miejsce dla niej wybrałam Marek będzie musiał ja przesadzić... pomyślę gdzie ...
Wzajemnie Ewo, Ciebie tez świetnie się czyta im ogląda Dzień zaczynam od łyżki miodu i zgadnij o kim wtedy pomyślę ???
Przegapiłam 2000 ale już sie poprawiam
Tyle stron i to w kolejnym wątku - to nie byle co, miło tu u ciebie i ciekawie skoro tylu forumowiczów lubi tu zaglądaći pisać. Samych miłych i życzliwych osób wokół ciebie Bogdziu życzę ci i tu na forum i w realnym świecie też.
Aniu ja o Tobie mam takie zdanie ze jesteś niesamowita , podziwiam Twoja pracę i znajomośc roslin a teraz jeszcze dochodzi podziw dla Twoich zdjec. Piękny mak, dziękuje serdecznie.