Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 18:49, 18 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

Królowa nie gotuje.. i nie przejmuj się, że królowa jest tylko jedna... bo jedna na Podkarpaciu, jedna może być na ziemi wrocławskiej

Hi hi taki zacny tytuł niech zostanie w Rzeszowie
Madzenka 18:50, 18 lut 2014

mira napisał(a)
Marzenko dzięki za info o aspirin , trochę się zmartwiłam ale zobaczymy jak się wkomponują
Twoje plany paleniskowe super !!!!!! ja mam problem z decyzją bo mnie te paleniska z funkcją rusztu na grila pasują ale na razie stale odkładam decyzję
a lekcję 3xtak do ogólnego Tak zapamiętałam

miłego dnia

Mira wszystko zależy jaką fukcje ma pełnić aspiryn, wg mnie jako soliter do donicy to nie ten teges. Na rabatę jako wypełnienie ok.
Madzenka 18:51, 18 lut 2014

baraga1904 napisał(a)
...fajne to palenisko...nie ma co... będzie ja znalazł do Twojego ogródka... zakupiłam latarenki - mam nadzieję że nie masz nic przeciwko... a... i zaczynam drugie opakowanie Deto....i pojawiają się pierwsze efekty jupi....

Biorę 2 x dziennie
malgorzata_s... 18:52, 18 lut 2014

Uwielbiam żywy ogień i gorrrrącą atmosferę Wydatków współczuję choć i ja elewację muszę poprawiać
więc i sobie współczuję Pozdrawiam wieczorową porą
bociek 18:55, 18 lut 2014

No i co mnie narobily? No co ja siem grzecznie zapytowywujem.
Przypomnialyscie mi moje duszki knajpke w Kolorado przy lodowisku, gdzie przy laweczkach i fotelach byly wlasnie takie paleniska i ja wtedy zamarzylam se o takim, a potem wylecialo z glowy i co mnie teraz zrobily najlepszego??? Jak teraz funkcjonowac? Jak oddychac? Ja muszem miec takie ognisko, po prostu muszem, bez tego moje zycie nie ma sensu

Latarenki superasne, donice zajefajne a teraz jeszcze ognisko, zon rozwod ze mna wezmie, jak nic
aneta230972 18:58, 18 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Ho ho cięzko będzie witaj po dlugiej przerwie

Oj ciężko już jest od kilku dni podczytywania . Ale ja się nigdy nie poddaję bez walki. Czytam dalej. Nie przeszkadzać .
Madzenka 19:27, 18 lut 2014

bociek napisał(a)
No i co mnie narobily? No co ja siem grzecznie zapytowywujem.
Przypomnialyscie mi moje duszki knajpke w Kolorado przy lodowisku, gdzie przy laweczkach i fotelach byly wlasnie takie paleniska i ja wtedy zamarzylam se o takim, a potem wylecialo z glowy i co mnie teraz zrobily najlepszego??? Jak teraz funkcjonowac? Jak oddychac? Ja muszem miec takie ognisko, po prostu muszem, bez tego moje zycie nie ma sensu

Latarenki superasne, donice zajefajne a teraz jeszcze ognisko, zon rozwod ze mna wezmie, jak nic

Kasiek ty się nie stresuj, ty zacznij negocjować z M. Nam instruktaż w sobotę zrobiła Gabisia

Wysłałam i namiary
Madzenka 19:29, 18 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Uwielbiam żywy ogień i gorrrrącą atmosferę Wydatków współczuję choć i ja elewację muszę poprawiać
więc i sobie współczuję Pozdrawiam wieczorową porą

Mnie trzęsie na myśl, ze do Pana Złotej Rączki muszę zadzownic i ustalić oględziny, termin prac i cene... Aż mnie trzesie od dwóch dni i się wzbraniam Pan Żlota Rączka lubi u nas przebywac, jak sie rozgosci to się do wakacji go nie pozbędę....
Mala_Mi 19:33, 18 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Mnie trzęsie na myśl, ze do Pana Złotej Rączki muszę zadzownic i ustalić oględziny, termin prac i cene... Aż mnie trzesie od dwóch dni i się wzbraniam Pan Żlota Rączka lubi u nas przebywac, jak sie rozgosci to się do wakacji go nie pozbędę....

A wiesz ile rzeczy tka złota rączka mogłaby w ramach walki z nudą wykonać ????
Lecę do Gabisi na irysy..... cos takeigo.. już kwitną..szok.... chyba, że to w donicy w domu.
Madzenka 19:48, 18 lut 2014

Aniu te irysy u Gabi rosną w ogrodzie w ziemi. Nasze zakwitną w weekend