Ogrodnik Mimo Woli cd
10:26, 30 paź 2013
Przeglądam jeszcze do tyłu co mogłam przegapić w postach.. i tak jeszcze sie odniosę tu i tam do Waszych wpisów... taki opóźniony zapłon..
Olaw - zguba sie znalazła
Nigdzie Cię nie ma ... ani u innych ani u siebie ..
Ana_art - (jakoś te Anie trzeba rozróżniać) to super, że takie sztukowanie ma sens.. czytałam kiedyś jak Danusia pokazywała jak ceruje uszkodzenia w bukszpanach ...a krzywe nóżki mnie denerwowały... Jak u Ciebie zdało egzamin to i u mnie zda
Mam nadzieję 
Madżen - a może tylko ławeczka na skraju tarasu???? Malkul dala jakieś inspiracje z printa z ławeczkami i tak sie zaczęłam zastanawiać... ale nie ma pospiechu.. jest już dobrze
A pedantycznie u mnie nie musi być, bo sie będę źle czuła .. jak nie u siebie ..
Beta - dobrze mówisz.. trza poczekać i się oswoić z nową sytuacją.. Dla Ciebie mój najpiękniejszy uśmiech

Irena, Margarrete - moje niektóre wrzośce też już kwitną.. ogłupiały....
A to krokusy.. jeszcze trochę i zakwitną..
Olaw - zguba sie znalazła

Ana_art - (jakoś te Anie trzeba rozróżniać) to super, że takie sztukowanie ma sens.. czytałam kiedyś jak Danusia pokazywała jak ceruje uszkodzenia w bukszpanach ...a krzywe nóżki mnie denerwowały... Jak u Ciebie zdało egzamin to i u mnie zda

Madżen - a może tylko ławeczka na skraju tarasu???? Malkul dala jakieś inspiracje z printa z ławeczkami i tak sie zaczęłam zastanawiać... ale nie ma pospiechu.. jest już dobrze

Beta - dobrze mówisz.. trza poczekać i się oswoić z nową sytuacją.. Dla Ciebie mój najpiękniejszy uśmiech

Irena, Margarrete - moje niektóre wrzośce też już kwitną.. ogłupiały....
A to krokusy.. jeszcze trochę i zakwitną..