Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

eugenia_stef... 09:36, 13 lut 2014

Witaj Aniu no to ja tu zabłądziłam podziwiam Twoje rozsady ja ostatnio nie robię rozsad nie mam gdzie trzymać do tego nie ma potem gdzie rozpikować
Pozdrawiam i zapraszam do siebie Genia
anna_g 09:40, 13 lut 2014

eugenia_stefanska napisał(a)
Witaj Aniu no to ja tu zabłądziłam podziwiam Twoje rozsady ja ostatnio nie robię rozsad nie mam gdzie trzymać do tego nie ma potem gdzie rozpikować
Pozdrawiam i zapraszam do siebie Genia

Geniu - jak ja bardzo cieszę się z takich zabłądzeń Wszystkich błądzących przyjmuję z radością Moje tegoroczne rozsady to nic... (nawet dosłownie bo nie wylazły jeszcze), w zeszłym roku poszalałam faktycznie - wszystkie parapety niemal były zastawione jednak w tym - trochę inaczej się poukładało Ale coś tam będzie Dziękuję za odwiedziny - na pewno wpadnę z rewizytą
Kondzio 09:56, 13 lut 2014

Jestem jestem hi hi hi
anna_g 10:31, 13 lut 2014

Kondzio napisał(a)
Jestem jestem hi hi hi

A to cieszę się bardzo Kondzio
danuta_szwajcer 11:07, 13 lut 2014

Witaj Aniu No gratuluje tych pysznych zapewnie wypiekow Bo wygladają bardzo apetycznie i zapewne tez tak smakują) U nas tez wczoraj nasypalo sniegu a dzis piekne słonko od rana. Nawet wczoraj musiałam lopate do odsniezania wyjac Przykro mi, ze kolejny kłopot na glowe Ci zwalił ale tym razem w pracy. W zeszlym roku przezywałm totalną rewolucje wrecz zawodowa co kosztowało mnie nerwow i rozczarowan ale teraz z perspektywy czasu widze, jak bardzo mi to pomogło i jestem zadowolona z tego wszystkiego co sie wydarzyło. Tak jak piszesz niestety na niektore sprawy nie mamy wpływu lub obawiamy sie zmian ale czasami zmiany pomagają czego i Tobie życzę Buksik u rodzicow jest wyjątkowy, piekny olbrzym i jak ładnie prowadzony. Razem z synem bardzo okazale się prezentują) Masz super juz dorosłego syna i zapewne jestes z niego bardzo dumna Twoja kobea była bardzo piękna i zapewne takie też będa co posialas bo masz reke do tego. Aniu zycze Ci miłego dnia i grzej sie tymi promykami slonka i cieszmy sie chwilą)Buziole
malgorzata_s... 11:50, 13 lut 2014

Aniu doleciało słonko, mgłę usadziło i świeci Niebo błękit
anna_g 15:18, 13 lut 2014

Danusia dzięki za pochwały i ciasteczka i buksika i synusia Czasem to jest dla mnie jeszcze takie dziwne, jak na syna muszę patrzeć z dołu do góry Wydaje się, że jeszcze tak niedawno był całkiem niewielkim czlowieczkiem Ale z drugiej strony... teraz też jest fajny

Gosia to się cieszę, u mnie na chwilkę było ciut pochmurnie ale teraz znowu błękit, tak, że jakbyś znowu kiedyś słonka potrzebowała to wiesz gdzie szukać
Urszulla 16:55, 13 lut 2014

Zeżarłam bitą śmietanę z Twojego ciastka, ciasto dla ptaszków zostawiam

A z tym bukszpanem to poszalałaś,
zwłaszcza o tej porze roku
BOMBA i tyle
i gratulacje dla właściciela takiego okazu

więc dla Ciebie
prezent z ogrodu Pudełków

anna_g 16:59, 13 lut 2014

Dzięki Ula Wiem, że Ty ciasta niet choć to też takie "specjalne" bo bezglutenowe
I dziękuję w imieniu bukszpanu i właściciela bukszpanu
anna_g 19:31, 13 lut 2014

Przyglądnęłam się dzisiaj moim "dziewczynkom" czyli od nasionka hodowanym magnoliom i chyba zaczynają już budzić się do życia w tej mojej piwnicy