Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogródek Janiny 14:31, 16 wrz 2013

Do góry
W ogrodzie nadal jeszcze wszystko kwitnie.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:30, 16 wrz 2013

Do góry

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:20, 16 wrz 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Ty też tak pędzisz...litości!!!

Sapporo...zapisałam

Tych nazwę poproszę...też chcę takie!!!

Buziole

ja też , ja też poproszę cudne .... tulipana zapisałam
Blaski i cienie nowego życia 14:19, 16 wrz 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)

To masz załatwione, termin dopracujemy
a na mało miejsca proponuję niezmiennie ostatnio modne trawki (słońce niestety zmieniło kolor foty,poprawię następnym razem)
ciekawe jak przezimują

Ula,mam te trawki super zimują i super się rozrastają ,wiosną każdą będziesz dzielić na 2-3 sztuki pozdrawiam.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:13, 16 wrz 2013

Do góry
Ty też tak pędzisz...litości!!!

Sapporo...zapisałam

Tych nazwę poproszę...też chcę takie!!!

Buziole
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:11, 16 wrz 2013

Do góry

Żurawki na żurawki lub trawy :) 14:10, 16 wrz 2013

Do góry
to ta żurawka o ktorej pisalam, o najwiekszych kwiatostanach
Marzy mi się Siedlisko.... 14:10, 16 wrz 2013

Do góry

Mój jesienny ogród 14:09, 16 wrz 2013

Do góry
Gdy wieczorem chciałem wyjść to zaczęło padać a dziś paskudnie czarno aż strach mam nadzieję ze nie chlupnie. Wi-fi super śmiga więc poszło wszystko gładko. Pozdrówka dla wszystkich.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:04, 16 wrz 2013

Do góry
chyba znalazłam trawę, podpatrzyłam u Ani Graziella

kocanki od Wieloszki, nadal super, za rok więcej do kompozycji wezmę

żurawki zmieniają kolory, w tym roku po tych suszach są u mnie biedne, sporo straciłam, puste miejsca mus czymś wypełnić

Mój jesienny ogród 14:04, 16 wrz 2013

Do góry
Pokazałem fotki z niedzielnej wycieczki nad rzeką Humber. Park ciągnie się wzdłuż rzeki i to jeszcze bardzo daleka ale ja dojechałem do pięknego ogrodu i już tam zostałem do wieczora, robiąc fotki. Ogród nazywa się James. Dosyć spory, bardzo ładnie położony z oczkami i strumieniem. Okazało się że ogród jest przy mojej ulicy Royal York. W pierwsza stronę jechałem autobusem i metrem a wróciłem do swojej stacji metra rowerem i zapakowałem się do autobusu który właśnie odjeżdżał. Drogę z ogrodu do metra nakręciłem jadąc rowerem, przepiękna dzielnica, piękne ogromne drzewa, domy jak z katalogu, ogródki super, po prostu Kanada. Teraz jadę pociągiem i jeszcze dopisałem co nieco, szkoda że nie ma w nim wi-fi było by super, ale jest na stacji to spróbuje tam wysłać.

Mój jesienny ogród 14:00, 16 wrz 2013

Do góry
Weroniko, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa, z którymi się zgadzam , zdjęcia, piękne owocki ma głóg, napisz czy długo wiszą., a tasiemców się nie boję i tak nie mam tu z kim gadać, więc każde polskie słowo jest na wagę złota. Dziś w autobusie poznałem chłopaka, jego dziadek był polakiem i został tu ale on już prawie nie mówi po polsku, powiedział mi że napisze do mnie. Kazał mi jechać na półwysep, ja mu powiedziałem że byłem już tam 4 razy i obfociłem wszystko . Powiedział jeszcze że jest tam dużo sów. Pokazałem mu fotki w telefonie, to nie mógł się nachwalić a w pierwszą stronę pokazywałem fotki kierowcy jak staliśmy na światłach przy Queensway, stoi się tam dość długo.

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 13:59, 16 wrz 2013

Do góry
Warto było czekać jest idealnie!
i tyle kwitnących roślin...i te trawy i tawułki w skarpecie z bukszpanu
a kocanki od ciebie spisują się na medal, za rok będzie ich więcej
Mój jesienny ogród 13:51, 16 wrz 2013

Do góry
Witam wszystkich. Nie obraziłem się na was, forum bardzo lubię, jestem tu półtora roku, dzięki niemu poznałem tu bardzo miłych i wartościowych ludzi, którzy kochają przyrodę tak jak ja.
Ostatnio nikt nie zaglądał więc pomyślałem że nie ma się co męczyć jak i tak nikt nie czyta i nie ogląda. Wyszło jakoś tak nie ciekawie i przepraszam że tak źle Was oceniłem. Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Haniu, wiem że roboty w ogrodzie i w domu jest ogrom a grzybów jest, to wiem bo w domu mówili. Bogdziu, ptaków naszykowałem bardzo dużo ale w wątku ptasim widziałem że nic się nie dzieje to jakoś tak mi się z chodziło. Za to dziś pokażę u siebie trochę ptactwa Byłem nad rzeką, poluję na łososie które wędrują w górę rzeki i pięknie skaczą przez stopnie wodne ale ni wczoraj i dziś nic nie płynęło a za to mam czaple białą i siwą i gdy jechałem ścieżką rowerową usłyszałem w chaszczach kardynała i zatrzymałem się, zmontowałem sprzęt i zrobiłem parkę 150 fot na stukałem im, nic się nie bały. Nawet telefonem film nakręciłem, godzinę z nimi byłem. Stałem, klęczałem i leżałem, cały czas robiąc fotki. Był też z nimi Yellow throated vireo ale nie mogłem go wydłubać z tych chwastów a szkoda, nie mam go a ładny jest.

Marzy mi się Siedlisko.... 13:49, 16 wrz 2013

Do góry
A w ogrodzie mokro, ale kolorowo

Marzy mi się Siedlisko.... 13:41, 16 wrz 2013

Do góry
Dzisiejsze odwiedziny w Lidlu zaowocowały ponad setką cebul, czosnków jak na lekarstwo, musiałam odwiedzić 3 sklepy żeby trochę nazbierać, ale udało się jest m.in. Gladiator, Purple Sensation, Mount Everest
Lecę w kulki... 13:39, 16 wrz 2013

Do góry
anna_studio napisał(a)

Przecudny ogród i świetne zdjęcia!
Melduję się tutaj po raz pierwszy, ale obiecuję systematycznie zaglądać
Pozdrawiam
Ola
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 13:37, 16 wrz 2013

Do góry
A najbardziej to chyba mi to podchodzi

W każdym powyższym połączeniu staram sie pamietać o wypadku gdyby stipa mi nie przezimowała - wtedy zasąpią ją najprawdopodobniej rozplenicą Hameln - więc musze dac coś tu takiego żeby ewentualnie nie kolidowało wizualno-artystycznie z ww rozplenica
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 13:29, 16 wrz 2013

Do góry
I jeszcze z carex Ice Dance...

Buuuu, jeszcze bardziej nic nie wiem.....
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 13:23, 16 wrz 2013

Do góry
Hmmm, a carex montana.... ???

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies