Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Viola 16:13, 27 lis 2013

A ja już sobie kopiuję, a co tam. Marta zanim sprawdzi dziś posty już kilka "kradzieży" będzie. Jestem w szoku. Danusia mnie powala
Milka 17:51, 27 lis 2013

Jak Danusia wkracza, od razu wszystko prostsze, Marta korzystaj ile wejdzie
leon60 18:07, 27 lis 2013

No i masz już kolejną cudną rabatkę
Agawita 20:26, 27 lis 2013

szczęściara
dajana 20:27, 27 lis 2013

Tusiala napisał(a)
Takie mam plany Dajanko głaz będzie leżał w żwirku, żwirek będzie otoczony trawą, sosny czarne planuję, że będą stały w korze na nóżce a pod nimi wrzosy. W środku jeszcze ze dwie ławeczki. Tak jakoś mi się wyrysowało kamienia polnego mam ile chcę bo pod płotem od sąsiadki pełno tego leży i można brać.
U mnie też wszystko długaśno trwa. Poza tym tak bym chciała tyle od razu zrobić, kupić... ale się nie da. Trzeba czasu. Może zdąże przed 40-stką

Aniu

Przy garażu teren skopany. Teraz szukam inspiracji na obsadzenie tych miejsc

Żebym ja miała bliżej do ciebie to wysprzątałabym ten kamień polny z całej okolicy takie bogactwo leży na polach a ja tyle go potrzebuję Na moim terenie niestety go nie ma ,jaka szkoda .Ładna wizja ,podoba mi się tylko te wrzosy nie bardzo, ale na mnie nie patrz bo ja przesądna jestem Wrzosy lubię w lesie przy domu ponoć szczęścia nie przynoszą tak powiadają .U mnie same sosny za siatką i nie tylko bo na działce tez kilka zostawiłam Lubię je i ptaków na nich sporo śpiewających siedzi nie wspominając o zapachu który dociera nawet do wewnątrz domu.
agam 21:19, 27 lis 2013

Piękne projekty Danusia stworzyła. Teraz tylko kaskę zabrać i działać na wiosnę.
Tusiala 08:12, 28 lis 2013

Danusiu bardzo Ci dziękuję
Ja się głowię i zastanawiam nad każdym miejscem strasznie długo. A i tak potem wychodzi za mało barw.
Danusiu chciałam zapytać, który cis najlepiej się sprawdzi jako ekran? Hicksii, hilli czy może jakiś inny?

Aniu przecież Ty masz ślicznie no ale pewnie chcesz mieć jeszcze śliczniej

Violu ja też jestem Cieszę się, że kopiujesz. I nie mam nic przeciwko takiej kradzieży Pisałam już, że się bardzo cieszę?

Irenko korzystam ile się da. Wszystko zapisane i policzone. Ależ będzie radość, gdy to kupię

Tak Olu, bardzo cudną

Aga – Agawita a Ty to niby co? I to na dodatek sama taka zdolniara

Dajanko jak załatwisz sobie transport to nie będę miała nic przeciwko temu, żeby Ci odstąpić tych kamlotów. Ja też uwielbiam zapach sosen. Gdy troszkę popada to czuję się jakbym była w lesie. Co prawda jeszcze u mnie wszystko małe ale już zapach się roznosi

Aga – Agam kaskę co miesiąc teraz odkładam, żeby potem zakupić co nieco. To co nieco będzie spore

Ależ się cieszę

eda 08:48, 28 lis 2013

Tusiala napisał(a)
Eda mam taką nadzieję, że będzie się działo. Dlatego teraz - przez zimę, muszę sobie wszystko poukładać, wyrysować, wyliczyć, pozaznaczać, spisać listę roślin, sztuki policzyć. A wiosną robić, robić, robić....
Fanie ważne że się chce reszta sama pójdzie i bez pośpiechu dobrze myśli się już w trakcie szaleństwa ha ha będę kibicować Jesteś w dobrych rękach buźiole zostawiam
makkasia 19:55, 01 gru 2013

Jak zwykle świetne pomysły na rabatę ma Danusia.
oj dzieje sie u Ciebie
Pozdrawiam Cię serdecznie
Tusiala 07:52, 02 gru 2013

Edo nie wiem czy tak samo pójdzie ale mam nadzieję, że pójdzie

Makkasiu świetne i jak dobrane Oby na wiosne działo się więcej

W weekend nie miałam nawet czasu kompa odpalić. Synek w dzień już nie śpi więc se nie poklikałam. Poza tym miałam tyle zaległości w domu do nadrobienia. Czytam często u Was, że też nie dajecie rady z czasem ale bywacie na forum. Ja też tak chciałabym A tu dom, praca, zakupy i inne obowiązki...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies