I ja zajrzałam. Wszystkie piękne. Jak się troszkę ogarnę z pracą, to wstawię swoje i dam znać. Bo żelazka zbieram od 11-go roku życia. Wtedy objawiła się we mnie pasja zbieracza. Teraz już mało widuję i prawie nic nie dokupuję.
Ten wianek jak najpiękniejszy zabytkowy zegar - tak mi się skojarzyło. Pamiętasz kartki noworoczne z dawnych czasów - zawsze by na nich jakieś zegary wskazujące za pięć dwunasta. A ładne były te zegary najczęściej.
Anito, kreatywność podziwiam. Kreacje piękne wychodzą spod Twoich rąk.
wianek Marty, bardzo naturalny i stroik na stół, prezent dla teściowej
wianki Gabisi, chyba aż 3 zrobiła! i Marzenki
i ten nie wiem, czy Madzi czy Marzenki?
i ostatnia fotka i uciekam, póxno, a jutro do pracy pora
mam nadzieję, że publicznosc wybaczy
w trakcie tworzenia, zobaczcie jakie poświęcenie, na kolanach, chyba tak najwygodniej
Wieloszka, Gabisia i Marzenka
a to stroiki na stół, az 2 sztuki, przesliczne, tak na bogato, ale w utrzymanej kolorystyce
prezent od Finki dla Marzenki
praca wre Wieloszka w wielkim skupieniu pracowała, wydajnośc extra i efekt, sliczne wianki
pierwszy fioletowy, będzie dla mamy w prezencie
poważne rozmowy w toku, Wieloszka i Gabisia, co i jak z czym łączyć....Gabisia w nowej, slicznej fryzurce
niższy poziom, kleje się grzeją....chyba jeden bąbel był?
Madzia/ Noemi zrobiła sliczną kulkę, jakby bukszpanową, choc z mchu, na donicy będzie jeszcze piękniej wygladac, nie było łatwo to zrobic
Aga zrobiła 2 wianki w stylu naturalistycznym, jeden dostał się mnie, cały z szyszek, ależ do takiego modelu trzeba miec cierpliwość!
i dojechała Marta/ Finka, miała najdalej..
wianki Agi
Marzenka foci, a ja ją, ciągle się ruszała, foty tylko pomazane
zwariowana ta nasza Marzenka w pozytywnym sensie
Marzenko, dziękuję Tobie i dziewczynom za wspólne wiankowanie
to trajkotanie nas zgubi, nie wyrobiona norma
ale było przefajnie, dopiero dojechałam, wklejam coś, jak obiecałam
materiałów było na 50 wianków, tak mi się zdaje
i Aga_pe w stylowym fartuszku Aguś dziękuję za wianek, tylko plątałam się pod nogami
Jeden z wianków Wieloszki dla mamy - fioletowy. Złotego pięknego nie uwieczniłam..Irenko koniecznie wklej zdjęcie tego wianka
Nasza fotoreporterka dzisiejszego wieczoru - Irenka w wiecznym ruchu - nie dałam ray jej sfotografowąc z przodu a Wieloszka robi uniki....
Dziewczyny wybaczcie jakość fotek ale ja dzisiaj głowy do zdjęć nie miałam