Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Konstancja30 15:44, 15 wrz 2013

i nie wiem kiedy moja bergenia będzie TAAAAAAK !!! wyglądała ...
Madzenka 15:53, 15 wrz 2013

Asc ja je stem chora na przesadzanie od zawsze
Madzenka 15:54, 15 wrz 2013

Sebek napisał(a)
Wiem, że Cię korci, żeby zmienić już Jakbym miał materiał to bym działał Bo rośliny będą "rok do przodu" - zdążą się ukorzenić, a tak cały przyszły rok będą się ogarniać Lepsze jest to jesienne przesadzanie wg mnie

No to muszę się mentalnie nastawić na działanie.......
Madzenka 15:55, 15 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
nie wiem czemu chcesz zmieniać moje ulubione rabaty ale jeżeli zmieniać to teraz chyba ... byłam w "ogrodzie z lustrem " i tam chyba rzuciło mi się w oczy, że jesienią nagrzana ziemia ... wilgotna zachęca korzenie do aklimatyzacji i wiosną rośliny dają z siebie wszystko ... no i ja juz bym kciała zmiany zobaczyć ale to o korzeniach czytałam serio słowo harcerza

Czyli działać teraz.... Ale to już będzie prawdziwa rewolucja.......

Bergenie będą takie za dwa lata....
bociek 15:55, 15 wrz 2013

Siemka No ja nic nie chce mowic
Ale nie bede klamac, nadrobilam deczko same komiksy i ja nie fiem o co Ci kaman z korkami z kostrzewy. Twoja jest full wypas i mega tuning

W ogole Madzen wycycana masz ta bombonierke Rabata po przerobce jest tak uczesana jak lubie, miodeczek.

No i zgapilam od Ciebie Angelique... ale chiba mam za malo, bo tylko 15 szt... No oczywiscie oprocz innych : Se sprawilam tez Black Hero A jutro najazd na insekta po Quenn of Night i czosnki

Jeszcze troche i wejde na normalne tryby - mam nadzieje. Napisz prosze, ze nie bede musiala isc na jezyka

BUZIAM SIARCZYSCIE
Agnieszka_B 16:02, 15 wrz 2013

bociek napisał(a)

W ogole Madzen wycycana masz ta bombonierke Rabata po przerobce jest tak uczesana jak lubie, miodeczek.

Tak ! to jest BOMBONIERKA !
Dzięki za to porównanie Brakowalo mi tego okreslenia
ana_art 16:27, 15 wrz 2013

bacha2224 napisał(a)
Marzenko chyba u ciebie wyczytałam o tulipanach z BB,byłam kupiłam cuda ,przekopałam 5 kartonów i znalazłam czosnek Mount Everest w cenie tulipanów,ach to ogrodowisko uwielbiam was.
ciesze się, że moje info pomogło w zdobyczach u mnie też były te czosnki
Slawko 16:41, 15 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

Rabaty do zmiany

Na pewno zostawiłbym te bergenie... i w którymś miejscu za nimi posadził jakieś kosaćce bródkowe bądź syberyjskie albo trawy... ładnie będą kontrastować ze sobą Pozdrawiam
Lukas 18:28, 15 wrz 2013

Ja bym działał, jeśli Cie ta rabata denerwuje to jak najbardziej, tym bardziej, że będziesz musiała na nią patrzeć całą zimę
baraga1904 19:28, 15 wrz 2013

...Marzenko...co najmniej do next weekendu będzie mnie pupsko bolało... obiecuję poprawę i słuchanie bardziej doświadczonych......rację masz oczywistą...
...a u Ciebie to ja bym nic nie zmieniała bo tak pięknie...ale wiem że nie wytrzymasz to popatrzę chociaż..
...telepatycznie czy łączami jednoczę się w kolorystyce wiosennej...nawet z Keukenhof przywiozłam wspominane u Ciebie cebule...a..i mam jeszcze Ice Cream - dla mnie bomba
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies