Swietne rysunki bosko sie zapowiada.
Grujecznikowa podobna do mojej bukowej . Gdybym ja teraz robiła tez bym środkowego buka wysunęła do tyłu ) fajnie bedzie , chociaz Ty juz masz taki cudny ogrod )))
Jolu, ależ moja też doniczki kradnie i gryzie A Twój Fido jest cudny! Już kiedyś szusowałam po Twoim pięknym ogrodzie i zauważyłam to cudne do tarmoszenia futro Kciuki oczywiście trzymaj za buka i dziękuję za miłe słowa! Pozdrawiam
Miały dosyć sucho, bo rosły pod okapem świerka, ziemię ubogą, ale słońca im nie brakowało. Podzielone kępki sadziłam w dziury z kompostem, teraz nawadniania też nie mają, ale warunki o niebo lepsze i fajnie się odwdzieńczają
Faktycznie dobrze jej u mnie zwłaszcza że na wiosnę potraktowałam ją piłką do drzewa podział musiał nastąpić a nie było łatwo szpadel nie zdał egzaminu !!!!
Ja też spotkałam się pierwszy raz z taką akcją . Cieszę się bo myślałam nad zakupem wrzosów a tu taka niespodzianka zresztą jeżówek i trawki też nie planowałam kupować no ale jak zobaczyłam że w takiej cenie to ....nie powstrzymałam się i musiałam kupić
dzięki a jak dosadzę tam jeszcze jeżówki to dopiero będzie !!!
Sylwia dzięki za podpowiedzi mam wykopać taką rynienkę i w niej posadzić wrzosy w torfie ...ale dobrze mówisz trzeba wymieszać z czymś bo inaczej przesuszą się . Trociny mam ale czy one są przekompostowane ? czy ja wiem? leżą już spory czas więc może i nadały by się . Dokupiłam korę co by od razu obsypać. Nie wiem kiedy znajdę czas na to ...może jakoś między czasie
Amelia akcja fajna mam nadzieję że ją powtórzą bo jeszcze coś by się znalazło Klamotów u mnie pod dostatkiem hihihi