Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kwiatowy ogródek Monteverde 23:02, 25 paź 2013

Do góry
marzena napisał(a)
Aniu, bardzo ładnie kwitną Ci jeszcze rośliny, róże prześliczne
przy okazji wspomnę, że to Ty mnie zmobilizowałaś do zrobienia różanki w ubiegłym roku, to jest to moje kółko bukszpanowe 'francuskie' - napisałaś, 'jak Ty nie masz róż na takiej przestrzeni', no i mam , co prawda okrywowe, bo są bezproblemowe, zresztą w tym miejscu takie mi najbardziej odpowiadały....
no, mam jeszcze kilka innych
pozdrawiam

Marzenko pamiętam jak Ciebie namawiałam, a róża okrywowa w dużym skupisku daje niesamowity efekt szczególnie na takiej przestrzeni jak u Ciebie, ja muszę obywać się po jednym egzemplarzu dzisiejsza różyczka dla Ciebie
Bajkowy ogród Weroniki 23:00, 25 paź 2013

Do góry
weronika77 napisał(a)

Chyba podsłyszała fryzjerka o tym "zniewieścieniu" bo miała Kajtka lekko ostrzyc a powiedziała, że zrobiła go na super mena, bo jest mały piesek a chodzi o to żeby wyglądał na więcej i robił postrach wśród tych większych...

On fryzurą się nie przejmuje, łobuzuje niezależnie od pomysłów fryzjerki, a my i tak go kochamy.

Weroniko, jak tu nie kochać takiego cudnego stworzonka
Nasz sunia też mała łobuzica, a harce w sypialni na łóżku to jej ulubione zajęcie.
Kajtuś jest słodki
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:56, 25 paź 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)
mogłoby być tylko snieżnie w okolicach 22.12-01.01, a dookoła tych dat pogoda jak wczoraj

Agatko anioł stoi na wysokościach wyżej nie można, na szafie w pokoju i czeka na wiosnę aby pójść do ogrodu będzie stał na gruszy starej
Bajkowy ogród Weroniki 22:55, 25 paź 2013

Do góry
agatanowa napisał(a)
Jesienią u Ciebie też kolorowo i pieknie, Weroniko.
Kajtek bomba! Choć fakt, że nieco zniewieściały. Ale w obecnych czasach już chyba kazda stylizacja i dla kazdego dopusczalna i nikogo już nic nie jest w stanie zdziwić

Wracaj do zdrowia i sił. Wykuruj się, bo grypa to zdradliwe choróbsko i podstępne, jeśli sie go jedynie zaleczy.

Chyba podsłyszała fryzjerka o tym "zniewieścieniu" bo miała Kajtka lekko ostrzyc a powiedziała, że zrobiła go na super mena, bo jest mały piesek a chodzi o to żeby wyglądał na więcej i robił postrach wśród tych większych...

On fryzurą się nie przejmuje, łobuzuje niezależnie od pomysłów fryzjerki, a my i tak go kochamy.

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 22:52, 25 paź 2013

Do góry
Na dobranoc dla was ostatnie malinki w tym roku
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:52, 25 paź 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

no tyle miałam już w tym roku na minusie, więc niech te słowa będą na plusie
petunie cudne moje jednoroczne ostatnio nie podlewam, ciut zaschły, ale żyją, w sobotę nadrabiam wszystkie zaległości, ale od czego zacząć, dom czy ogród!?

mam teraz ten sam problem, ale pogoda była dzisiaj znowu ładna to wybrałam ogróddzisiejsza baronowa Stefania
Bajkowy ogród Weroniki 22:43, 25 paź 2013

Do góry
Jesienne trawy jeszcze w "edycji nieplanowanej". Dobranoc Joasiu i radosnych wolnych dni.
Milo mi, że wiesz co znaczą nasze małe miłości, tzn. dotyczące małych istotek, jakże wiernych, i choć nie mówią, a jak potrafią okazać swoją radość i tęsknotę.

Bajkowy ogród Weroniki 22:41, 25 paź 2013

Do góry
cd. edycji.
Bukszpany i hortensje w gorszym wydaniu niż sierpniowe i wrześniowe.

Bajkowy ogród Weroniki 22:40, 25 paź 2013

Do góry
Jeszcze muszę edytować, więc jesiennych fotek więcej...

Bajkowy ogród Weroniki 22:40, 25 paź 2013

Do góry
Jesiennie...(edytuję i koryguję)

Bajkowy ogród Weroniki 22:39, 25 paź 2013

Do góry
Znów nie mogłam wysłać zdjęć dla Basi, a teraz pokazały się w kilku kopiach...muszę je skorygować.
Dajano, dzięki że się odzywasz. Pięknie się prezentuje Twój domek, i ten kolorek. Buziaki.
U mnie marcinkowo i chryzantemowo.

To rabata mojego M.

Bajkowy ogród Weroniki 22:38, 25 paź 2013

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Weroniko, dzięki
Zdrowia życzę

Basiu, myślę że teraz pora na czerwone marcinki. Po swoich widzę, że jednak słonko i woda ma wpływ na ich urodę, no i przesadzanie co 3 lata.Pozdrawiam.
Moje takie, ciekawa jestem Twoich, zajrzę.

Odcienie zależne od światła.

Wilcza Góra 22:19, 25 paź 2013

Do góry
Bogusiu,

powiedziałaś A..
ja powiem B...
mój ukochany rodzinny Sopot
jedziemy w tym tygodniu...mam nadzieję na miłą, jesienną pogodę..
2 godzinny spacer do Orłowa jest mi bbbbaaaaardzo potrzebny !!!
dla mnie to lepsze niż najlepsze terapie antystresowe świata :S

Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 22:17, 25 paź 2013

Do góry
wklejam... rysunek na poziomie szkoły podstawowej (i to nie wiem, czy sobie nie dodałam), ale co mi tam

rzućcie okiem proszę i dajcie znać, co powinnam zmienić, bo że powinnam to nie wątpię. Zaczynałam pełna entuzjazmu, a teraz jak na to patrzę to jakoś mi słabo... Rośliny chyba w miarę dobrze podobierałam, ale chyba trochę za dużo?? Podpowiedzcie, co wyrzucić, dodać, zamienić itp.
Mam jeszcze dostać jałowiec płożący, to mogę go wykorzystać w zamian czegoś...
Wszystko poza wrzosami mogłabym chyba jeszcze teraz posadzić, dobrze mi się wydaje?
Czy mogę tam dać kamyczki (bardziej mi się podobają) czy raczej powinna tu być kora?
Straszne jak człowiek czuje się bezradnie jak się na czymś nie zna

a tutaj plan działki - a jednak nie będzie. Mam tylko w pdf i nie mogę wstawić.
O....! 22:16, 25 paź 2013

Do góry
marzena napisał(a)

zapraszam na ławeczkę...sama nie miałam czasu, aby sobie na niej usiąść dzisiaj...

uroczy zakątek z wielką przyjemnością posiedzę i po prostu poleniuchuję
W cieniu - zacieniona 22:12, 25 paź 2013

Do góry
...fotka na dobranoc
O....! 22:11, 25 paź 2013

Do góry
dzięki dziewczyny, Wasze słowa naprawdę mnie mobilizują do dalszych prac na wiosnę będę kończyć...
ale dzisiaj posadziłam na tym trochę pustym miejscu w części ying cebule w pewnym układzie, zobaczę, czy będzie co oglądać na wiosnę ...
nornic nie brakuje, co prawda każdą cebulę sadziłam w małej plastikowej doniczce , ale okaze się wiosną

zapraszam na ławeczkę...sama nie miałam czasu, aby sobie na niej usiąść dzisiaj...

Po prostu ogród... 22:08, 25 paź 2013

Do góry
Ewuś miło mi było napić się z Tobą kawki i poklachać
Dzisiejsza pogoda nam dopisała i można było w słoneczku posiedzieć.

Ogród - wspaniałe miejsce na relaks 22:08, 25 paź 2013

Do góry
Roberto napisał(a)
Prawdziwa sztuka

Jestem pod wieeeelkim wrażeniem:...cudne zdjęcie....masz rację to jest przwdziwa sztuka
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies