Kasiu, skrzynka tulipanów jeszcze czeka na uprzątnięcie rabaty przy dzbanie...może za tydzień, bo czas już nagli, a mnie szkoda cudnego popielnika...ostatnie zdjęcia płonącej trzmieliny
No właśnie nie pasuje I ja żadnych bukszpanów u siebie na pewno nie planuję. I widzisz, mnie się ten iks ścieżkowy też nie bardzo podoba, ale ja po prostu tamtędy chodzę I to nie są jedyne ścieżki u nas O, zdjęcie wklejam - różowe kropy to trasa mojego działkowego najczęstszego spaceru Więc ta krótka ścieżka po lewej od sosny musi być... A co do reszty, to przemyśliwuję.
Myślałam, że może zamiast tej jednej krótkiej ścieżki z prawej strony przedłużyć rabatę, rzucić 2-3 niewielkie płaskie kamienie, i taką niby-ścieżkę na przełaj zrobić..?
Nie wiem kurcze no Potrzeba funkcjonalności i wygodny walczy u mnie z potrzebą estetyki
Bogdziu, minął tydzień i nawet się nie obejrzałam jak zaczął się następny...po deszczu i dzisiejszej porannej mgle liści coraz mniejj...to chyba ostatnie tak kolorowe fotki ogrodu...dzisiaj od strony tajemniczej furtki