Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Kondziowy Ogród :) 16:41, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jeśli to zrobimy naszymi ręcami - ręczę, że pokażemy na Ogrodowisku

Ale projekt już jest w skanowaniu i malowaniu - nie ma mowy o pokazaniu. Zrobiłam na czarno-biało bo nie było potrzeby podmalowywać. Ale chyba nawet wizualkę będziesz miał Na pewno wkleję jak tylko dostanę z xero skan na maila
To akurat nie było moje zapytanie ja grzecznie czekam nie powiem ze cierpliwie to czy pokażemy tu na wątku zależeć bedzie tylko od ciebie ja się ciesze ze w ogóle dostałem od ciebie projekt i ze mnie bardzo i to bardzo uszczesliwilas
Kondziowy Ogród :) 16:21, 13 gru 2012

Do góry
Jeśli to zrobimy naszymi ręcami - ręczę, że pokażemy na Ogrodowisku

Ale projekt już jest w skanowaniu i malowaniu - nie ma mowy o pokazaniu. Zrobiłam na czarno-biało bo nie było potrzeby podmalowywać. Ale chyba nawet wizualkę będziesz miał Na pewno wkleję jak tylko dostanę z xero skan na maila
Kondziowy Ogród :) 16:19, 13 gru 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Kondzio, jest dobrze, projekt zrobiony i niedługo będziesz się na niego gapił Jestem zadowolona, więc i Wam też na pewno się spodoba Elegancja Francja w Krakowie

Słowo planem się stało
No i uszczesliwilo mnie na szczęście
Kondziowy Ogród :) 16:16, 13 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Kondzio, jest dobrze, projekt zrobiony i niedługo będziesz się na niego gapił Jestem zadowolona, więc i Wam też na pewno się spodoba Elegancja Francja w Krakowie

Słowo planem się stało
Kondziowy Ogród :) 16:15, 13 gru 2012

Do góry
eee_taam napisał(a)

a jakie są szanse aby ten projekt tu można było (natychmiast) poogladać???
Kondziowy Ogród :) 16:13, 13 gru 2012
Do góry
Gardenarium napisał(a)

a jakie są szanse aby ten projekt tu można było (natychmiast) poogladać???
Kondziowy Ogród :) 14:55, 13 gru 2012

Do góry
Postawić trawkę nad i... 23:22, 12 gru 2012

Do góry
Agnieszko, ależ miłą sercu każdego Ogrodowiskoholika i każdej Ogrodowiskoholiczki wiadomość przeczytałam - projekt juz masz! Gratulacje!
Wyobrażam sobie, jak się cieszysz

Też pomyślałam o żywym drzewku na święta, coby je potem wysadzić do gruntu. Ryzyko żadne - zakładam z góry, że albo się przyjmie, albo nie. Ale za póżno o tym pomyślałam, już są przebrane. Pomimo tego jednak mój M. nabył serbka co podobno ma 1,60 metra, ale malusi on ci jakiś, mizerny...

Zdrówka życzę, i dbaj o siebie, bo musisz mieć zdrowie, żeby realizować projekt
Blaski i cienie nowego życia 18:53, 12 gru 2012

Do góry
Nie wiem dokładnie o co pytasz,więc spróbuję się domyślić.
Aktualnie kończę projekt dla osoby prywatnej.
Ciągle mam zajęcie,robię projekt za projektem.
Mam też własną firmę,pod nazwą Arch-garden.
Można znaleźć w internecie moją stronę.
Ale nie chcę się tu za bardzo reklamować,bo ogrodowisko nie jest od tego.
Jeśli chciałabyś coś wiedzieć więcej,napisz do mnie na PW.

A jeśli pytasz co zrobiłam w ogródku z Waszych podpowiedzi,to jeszcze nic bo mnie zima zastała
Na razie mam plan!!!
A to już dużo.
Nie wiem tylko,czy plan nie jest dla nas zbyt obciążający finansowo
Pewnie znowu skończy się na małych roślinkach.

Moje poletko 18:40, 12 gru 2012

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Mnie nic nie podsunięto, ale obiło mi się o uszy, że jakaś lista krąży i chętnie ludzie podpisują.

W grudniowym 'Działkowcu' jest artykulik pt. 'Złóż podpis pod obywatelskim projektem ustawy o ROD'. Chodzi o odpowiedź środowiska działkowego na niedawny wyrok Trybunału Konstytucyjnego. Aby ten projekt mógł być rozpatrzony w Sejmie potrzeba min. 100 tys. podpisów. Termin upływa 5 lutego 2013 r.

Basiu z tego co łypnełam okiem to chodzi bardziej o zmianę nazwy. Ma być Stowarzyszenie.
Muszę poczytać dokładnie.Co się zyska a co straci. U nas generalnie w ROD płacimy a nic nie widać! rzadnych inwestycji.! Do mojej działeczki jak popada trochę deszczu to nie można dojść, takie błoto!.
Z panią prezes już tyle razu rozmawiałam o inwestycjach.
O przepraszam w listopadzie jak lało,malowana była ubikacja!!
Aż sie nie chce gadać.!!
Moje poletko 18:16, 12 gru 2012

Do góry
Mnie nic nie podsunięto, ale obiło mi się o uszy, że jakaś lista krąży i chętnie ludzie podpisują.

W grudniowym 'Działkowcu' jest artykulik pt. 'Złóż podpis pod obywatelskim projektem ustawy o ROD'. Chodzi o odpowiedź środowiska działkowego na niedawny wyrok Trybunału Konstytucyjnego. Aby ten projekt mógł być rozpatrzony w Sejmie potrzeba min. 100 tys. podpisów. Termin upływa 5 lutego 2013 r.
Lecę w kulki... 10:58, 11 gru 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
U mnie na TV to głownie bajki lecą....czasem M. przelatuje to i owo i na przyrodzie się dłużej zatrzymuje........razem lubimy DOMO z plusem......jak budują nowe ekologiczne domy lub remontują stare domy....to widowiskowy program............a ja o 17.25 wciągnęłam się rok temu w Julię i wszyscy ze mną oglądają.(tylko M. się wścieka)... już serial się powoli kończy......a mnie czas do pracy

a ja przyuczyłam M. do oglądania ze mną DOMO...wczoraj był fantastyczny projekt realizowany w Australii, konkretnie w Adelajdzie

Aniu..pozdrawiam
Same wątpliwości 10:41, 10 gru 2012

Do góry
Dobrze, że zdecydowałaś się na projekt Danusi, ja też bym tak zrobiła. A co do żywopłotu od ulicy to nie muszą byś tuje, przejrzyj sobie artykuły jeśli jeszcze nie czytałaś, może coś wymyślisz. Najlepiej jakby był zimozielony, ale np. z czerwonego berberysu też by dobrze wyglądał.
lisciaste-zywoploty-szpalery-i-tunele
zywoploty-iglaste-trwaly-element-ogrodu
Pozdrawiam
Same wątpliwości 08:49, 10 gru 2012

Do góry
Witam wszystkich ogrodników,kurcze nikt się nie odezwał,to chyba muszę sama zacząć.Na przedogródek ten projekt Danusi nr 2 jest dla mnie do zrealizowania(finansowo),zacznę na wiosnę od przekopania,wyrównania i odchwaszczenia terenu. Jest to strona północno-wschodnia myślę,że żurawki, trawy,cisy i bukszpanybędą tam dobrze rosły.Pozdrawiam serdecznie.
Bajkowy ogród Weroniki 23:42, 09 gru 2012

Do góry

Mąż nawet pozwolił się ubierać w babskie robótki (widać, że zadowolony).

Tę spódnicę wymalowałam na tkaninie wełnianej czesankowej, a potem uszyłam.

A to pościel utkana ręcznie. Mój projekt wraz z tą czerwoną wełnianą narzutą "waflową" i kompletem zasłon.
Za narzutę otrzymałam II nagrodę na MT w Poznaniu, a za komplet pościeli też, na Przeglądzie Tkanin Ludowych i Artystycznych w W-wie. (Nie chwalę się, tylko wspominam czasy gdy zawodowo projektowałam tkaniny i otrzymałam wiele nagród).

Powyciągałam moje najgorsze malunki z zakamarków (lepsze z Zakopanego, wydałam).

Mogłabym tak jeszcze długo. Zrobiłam na szydełku obrusy, serwety, również haftowałam.
Taki rys "historyczny" w zimowe wieczory może nie zanudzi.
Lecę w kulki... 22:56, 07 gru 2012

Do góry
Aniu wianki super. Bardzo fajnie się ogląda taka relację foto.

Chciałam cię zapytać troszkę w innym klimacie niż teraz panuję w ogrodzie.
Bardzo mi się podoba twoja aleja tawułkowa i podglądam ją u ciebie. Próbuje stworzyć sobie projekt i się zastanawiam w jakich odstępach sadzić tawuły, tak żeby się nie zlały w żywopłot.
Powiedz mi w jakich odstępach sadziłaś swoje tawuły?, tak mniej więcej orientacyjnie chciałam wiedzieć
anna_studio napisał(a)

A oto zdjęcia jak powstawała alejka tawułkowa
Chcę mieć piękny ogród....... i to jest mój problem 15:30, 07 gru 2012

Do góry
Witaj Dorotko,

widzę, że i u Ciebie dłuższa przerwa...ja ostatnio nie mam na nic czasu
a przecież postanowiłąm sobie "zaprojektować" - jakkolwiek to brzmi mój ogród

Chciałam przez zimę zrobić projekt każdego miejsca w moim ogrodzie,
żeby od wiosny wziąć się do roboty
a nie jak do tej pory rozmyślać - może tak a może siak....wisz chyba co mam na myśli...

Napisz Dorotka co tak kochana u Ciebie słychać
Pozdrawiam i ściskam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:44, 06 gru 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...witaj Irenko...duży ruch u Ciebie... zostawiam pozdrowienia i lecę czytac od poczatku... zawsze mam takie braki jak wchodzę na forum , że nie wiem od kogo zacząc... nie gadam ...idę czytac...

mam podobnie po przerwie

ale z drugiej strony, szybciej ci czas zleci, a wiosną...projekt w realizacji
pozdrawiam
Joaśki ogród z wyobraźni - początki 13:07, 06 gru 2012

Do góry
O! Jak to?
Na spontana najlepiej...hehe

My też mieliśmy budować...projekt był i już wszystko zaczęliśmy załatwiać....a tu się gotowy domek trafił

To czekam na wiecej info...i może jakieś foty...
Ogród przydomowy - na zmiany gotowy... 10:04, 06 gru 2012

Do góry
Fajny projekt chociaż trochę za dużo gatunków? może tylko goździki z przodu? Paski, nie posiekane paski?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies