Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 18:03, 12 gru 2012

Pojechałam zapłacić za prąd i wodę na działeczce. Dobrze ,że mi sie przypomniało ,bo wchodzenie z długami w nowy rok to może źle wróżyć.Zbierane są podpisy pod nowymi pomysłami PZD.
Podsunięto mi pod nos listę. "Ale najpierw muszę przeczytać co podpisuję ."
Oj, byli lekko zdziwieni.Dali ulotki.A u Was drogie działkowiczki też jakieś poruszenie ?
Dajcie znać.

eliza3 18:10, 12 gru 2012

Miło, że u Ciebie można kwiatki pooglądać, bo u mnie biało, bielusieńko...Serdecznie pozdrawiam.
barbara_kraj... 18:16, 12 gru 2012

Mnie nic nie podsunięto, ale obiło mi się o uszy, że jakaś lista krąży i chętnie ludzie podpisują.

W grudniowym 'Działkowcu' jest artykulik pt. 'Złóż podpis pod obywatelskim projektem ustawy o ROD'. Chodzi o odpowiedź środowiska działkowego na niedawny wyrok Trybunału Konstytucyjnego. Aby ten projekt mógł być rozpatrzony w Sejmie potrzeba min. 100 tys. podpisów. Termin upływa 5 lutego 2013 r.
Celina 18:30, 12 gru 2012

eliza3 napisał(a)
Miło, że u Ciebie można kwiatki pooglądać, bo u mnie biało, bielusieńko...Serdecznie pozdrawiam.[/quote

Elizko ,wole kolorki, dlatego u mnie na przekór temu co za oknem.
popcorn 18:33, 12 gru 2012

Fajne kolorki! u nas też bielutko!
muszę spytać brata, ma działkę ROD..
pozdrawiam!
Celina 18:40, 12 gru 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Mnie nic nie podsunięto, ale obiło mi się o uszy, że jakaś lista krąży i chętnie ludzie podpisują.

W grudniowym 'Działkowcu' jest artykulik pt. 'Złóż podpis pod obywatelskim projektem ustawy o ROD'. Chodzi o odpowiedź środowiska działkowego na niedawny wyrok Trybunału Konstytucyjnego. Aby ten projekt mógł być rozpatrzony w Sejmie potrzeba min. 100 tys. podpisów. Termin upływa 5 lutego 2013 r.

Basiu z tego co łypnełam okiem to chodzi bardziej o zmianę nazwy. Ma być Stowarzyszenie.
Muszę poczytać dokładnie.Co się zyska a co straci. U nas generalnie w ROD płacimy a nic nie widać! rzadnych inwestycji.! Do mojej działeczki jak popada trochę deszczu to nie można dojść, takie błoto!.
Z panią prezes już tyle razu rozmawiałam o inwestycjach.
O przepraszam w listopadzie jak lało,malowana była ubikacja!!
Aż sie nie chce gadać.!!
Celina 18:41, 12 gru 2012

popcarol napisał(a)
Fajne kolorki! u nas też bielutko!
muszę spytać brata, ma działkę ROD..
pozdrawiam!

Witaj Karolinko Dopytaj koniecznie.
Bogdzia 18:42, 12 gru 2012

Pozdrawiam Celinko , działki nie mam więc nie wiem co się dzieje.
barbara_kraj... 18:49, 12 gru 2012

W naszym ROD też inwestycje byle jakie, a jeśli już, to nie trafione. Z wiatrakami lepiej walczyć by było
Jak coś z tej ulotki wyczytasz, to przekaż. Ja takowej na oczy nie widzialam...!
Celina 18:56, 12 gru 2012

W naszym ROD też inwestycje byle jakie, a jeśli już, to nie trafione. Z wiatrakami lepiej walczyć by było
Jak coś z tej ulotki wyczytasz, to przekaż. Ja takowej na oczy nie widzialam...!

Basiu moge sfocić i przesłać na prywatnego maila .Jak masz ochotę rzecz jasna Tylko wrzuć adres na prv.