Witajcie miłośniczki ogrodowe dzięki bardzo za miłe słowa fajnie gdy tak ktoś wpadnie aż się chce odpalać kompa buźiaki wam posyłam Hanuś ,Kasiu ależ u ciebie motylkowo -dziękować za kwiatki bardzo lubię wszystkie oglądać Haniu ,Debrusia,Moniko i Aniu na razie trzasłam cukinię żółtą żeby nie było pusto a jak się doczekam to będzie dyńka Bożenko dzisiaj u mnie nie było słońca za bardzo ale za to cieplo i można było poszaleć trochę a kolorowo suuuper buźiakuje Was wszystkie i wklejam moje pstrykanko
Karolciu żebyś widziała to w realu, bajka. Teraz królują trzmieliny i klony zaczynają swój pokaz. Sam nie wiem co Ci odpowiedzieć póki się da będę siedział, teraz jestem jak wolny elektron, całkiem mi się to podoba.
Witajcie, żeby nie było bałaganu to już dziś skończę te zdjęcia a jutro będą ryby. Jest jeszcze ładnych kolorków to chcę pokazać, Zdjęcia są tylko z jednego parku w tym co jadłem ptasie mleczko nic nie było ciekawego. Haniu, z tego co wiem to błotny lubi podmokły teren, ja sobie kupiłem ale chyba turkucie albo inna zaraza zeżarła mu korzenie i będę musiał znów kombinować albo tu żołędzi nazbierać, skrzydlaki klonowe już zbieram i orzechy cały czas dziś i wczoraj to na pewno 30 kg nazbierałem. Pokrój liści nietypowy ale wyglądają całkiem ładnie, przebarwia się od żółci do pomarańczu, bez czerwieni. Jest tu też dużo korkowych.
zabieram się za jakąś robotę. wczoraj przesadziłam białą róże niby pnącą i wytyczyłam takie wygibasy , plan był taki z przodu cały sznur wrzosów, lawendy przy kamykach bo tam lekka góreczka a w środku może róże przemieszane z niskimi trawkami - taki plan był wczoraj
dziś pojechałam po wrzosy a wróciłam z takimi zakupami i ani jednego wrzosa
wiem, że kupuje się nieparzyste ilości ale ja je rozmnoże tylko nie wiem czy teraz czy na wiosnę