Madżenko znalazłem zdjęcie doorenbos long trunk ma na tyle gruby pień że można śmiało przywiązać tyczkę do prostowania
ta fotka z ostatecznego przesunięcia tyczki, jej koniec zamocowany do przewodnika przy trzecim szczeblu drabiny a góra zakończona spiralnym haczykiem do podtrzymywania cienkiej gałązki( więcej u mnie)
moja prostowana Youngii
Liściaste strasznie śmiecą jesienią, ale nic to w porównaniu to tego, jak potrafią być cudne i kolorowe. Ogród z samych iglaków nawet w połowie nie ma tego uroku.Pozdrawiam serdecznie.
To się cieszę Marzenko
a ja dziś grabiłam, coś plewiłam, już prawie wszystko, jeszcze tylko pod wiązem i koło lawendy po cięciu cyprysów, tam czyszczenie
a to wypatrzyłam....suchodrzew z koralikami
i ognik z koralikami
Bardzo cieszę się ze stożków, mus na nowo z garażu wyciągnąć donice. powtykam w nie czerwone koraliki z ognika purpurowego i ubiorę światełka ale dziś tak ciepło, że jeszcze poczekam
Toś Kasiu gotowa na wielki finał
a mnie coś zżera głogowniki, chyba w nocy, bo w dzień oglądałam i nic nie widziałam!
Bożenko!
Miałam te zimowity ponasadzane w wielu miejscach i tak naprawdę nigdzie nie było ich widać. Poprzesadzałam je w jeden rządek i wreszcie są widoczne
Pozdrawiam.
Witaj Borbetko - piękny masz ogród - ja z pytaniem do Ciebie o to co rosnie na tej fotce pod domem przy oknie po prawej jakaś pendula ale co to jest jakie szerokie it.d