Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Tusiala 09:43, 29 paź 2013

Ślicznie masz u siebie Dekoracje, donice, lampiony - superowe. Ogród Ogrodowiskowy przez duże D
popcorn 09:48, 29 paź 2013

Ale kociaki - słodziaki! Zimowa fotka sprzed roku - brr!

pozdrawiam!!
Agania 15:31, 29 paź 2013

Aniu, pamiętam tą zimę, dużo łez wtedy wypłakałam, nad pomałamanymi gałęziami, ale ja nie o tym
pospacerowałam po Twoim ogrodzie, ładny, umiesz dobierać rośliny i umiejętnie komponujesz Swój ogród.
Super wygląda Twój ukwiecony taras Czytam Twój wątek, z zainteresowaniem, bo fajnie opisujesz i dużo zdjęć wkejasz, masz super małych synków, pomocnicy Ci rosną Rabata z zawijasem, prawdziwie ogrodowiskowa, dobrze się stało, że projektantka nie przyszła na umówione spotkanie, bo za wielką kasę niekoniecznie byłabyś zadowolona, a z ogrodowiskiem to przyjemność w tworzeniu ogrodu
Ja dopiero zaczynam swoją bukszpanową przygodę, ale mój ogród to zupełnie coś innego miłego popołudnia Ci życzę i łagodnej zimy
Enya73 15:41, 29 paź 2013

Jak ja choruję na takiego rudzielca Ale mogę jedynie pomarzyć. Piękny był, żal serce ściska. Jak na razie mam i kota (dachowca) i psa (labradora). Uwielbiam je, ale z wielu względów w przyszłości nie zdecyduję się na zwierzaki, choćby dlatego, że u mojego syna stwierdzono alergię na sierść. Nie mam serca ich oddać teraz komuś innemu. I mam dylemat, co dalej?
Milka 15:48, 29 paź 2013

Ania, aleś wspomnienie przywołała, ale pamiętam, tak było!!!
wadol 18:46, 29 paź 2013

ana_art napisał(a)
aż strach się bać właśnie przejżalam fotki z 28.10.2012 i wiecie ile u mnie było śniegu...

Dziewczęta ja w kwestii zimy mogę podzielić się taką informacją, że szybko to jej nie będzie. Nad moim siedliskiem jeszcze żurawie sejmikują a skoro im nie spieszno to jest jednoznaczne. Widziałam też bidule żerujące na ścierniskach po kukurydzy, ogromne stada ptactwa.
Jest fajnie.
Magda70 19:15, 29 paź 2013

ana_art napisał(a)

HIHIHI bylo ich 5 M je mi przywióz do domu, tzn uratował od niechybnej śmierci u klienta

O jezusiu....jakie maleństwa były!
Magda70 19:19, 29 paź 2013

Enya73 napisał(a)

Jak ja choruję na takiego rudzielca Ale mogę jedynie pomarzyć. Piękny był, żal serce ściska. Jak na razie mam i kota (dachowca) i psa (labradora). Uwielbiam je, ale z wielu względów w przyszłości nie zdecyduję się na zwierzaki, choćby dlatego, że u mojego syna stwierdzono alergię na sierść. Nie mam serca ich oddać teraz komuś innemu. I mam dylemat, co dalej?

Nic...da się zyć
Ja też mam alergie na sierść kota...ale nie wyobrażam sobie abym miała go oddać albo już więcej go nie mieć...
Jest też szczepionka tylko jej koszt to coś ok 500zł...ups
Kondzio 21:10, 29 paź 2013

zdjęcia piękne jak zwykle i mogę je oglądać cały czas Leon bosko urósł hi hi hi hi
Madzenka 06:33, 30 paź 2013

Trzymamy się wersji amerykańskiej i żurawii (jak to odmienić..) że zima będzie łagodna, wersji rosyjskiej mówimy NIE

Ja cale życie byłam kociara, odbierałam porody moich kotek, wychowywałam kocurki.... Teraz mam drugiego psa.... Nie jestem w stanie powiedzieć czy kot czy pies lepszy, wszystkie zwierzaki są cudowne. Mam jednak teraz alergię na sierść kota... Na psa nie.... Więc natura podjeła decyzję za mnie...
Rozumiem miłość do kotów, ach to mruczenie i ocieranie sie w zimowe wieczory