Debro, a popatrz ja się teraz ubierają ludzie na ulicach w naszym mieście stołecznym według kalendarza czy według pogody? Codziennie jadąc do pracy nie mogę się nadziwić.
U nas też już pewnie zakręcili, chociaż nie byłam i nie wiem na pewno. Zwykle to się działo w październiku.
Ogromnie trudno przychodzi mi tolerować brak myślenia
Jak widzę takie absurdy to staram się coś zmienić i czasem ..... SIĘ UDAJE!
Kochani ROD-owcy! W efekcie mojej perswazji i tłumaczeń woda w naszym ROD będzie zakręcona w momencie zbliżania sie ujemnych temperatur nocnych!
Irenko, Twoja trawka powolutku traciła te listki, które miała, potem wypuściła malusie nowe, widać że się wspaniale przyjmuje, ale na powierzchni za dużo tego nie ma. Stąd brak jakichkolwiek fotek Twojej trawki, ale sądzę że na wiosnę będe mogła pokazać, że o nią zadbałam. Dzisiaj akurat robiłam kanciki wokół tej rabatki gdzie ta trawka, wyczyściłam wszystko, rosnie slicznie
Bardzo go lubię, chociaż daje spory samosiew, to siewki niestety często usuwa się przez pomyłkę
Jest bardzo dekoracyjny jesienią, kiedy innych roślin nieco mniej. Do rozmiarów około 1m dorasta pod koniec sierpnia dopiero, wczesniej jest mało widoczny.