trzepak jak widać zostawilam, służy dla winnika zmiennego powojników i róż i stary ogród zaczął żyć na nowo starym ale i nowym życiem, że starymi i nowymi roślinami Rośliny urosły i zaczęło być ciasno w starym warmińskim ogródku
Więcej zdjęć porównawczym mam na dysku w starym kompie muszę je zgrać wtedy jeszcze kilka wrzucę
Witam zwracam sie z prosba gdyz posaiadam dluga rabate i kilka krzewow i ma problem jak je posadzic.Rabata ma 15 metrow i jest juz na niej pas zywotnikow dalej jest 1 metr rabaty pusty jedynie w rogach sa krzewy zaznaczone na obrazku posiadane krzewy to Azalia biała Schneeperle 2 sztuki,pieris japonica Astrid,pieris japonica fuga,juniperus horizontalis Glacier 2 szcyprysik groszkowy cyprysik japonski nana aurea prosze o propozycje sugestie
tak kiedyś było
ogródek w którym pracował staruszek, gdzie mu było wszystko potrzebne i nic nie można było wyrzucić, a który nie miał już siły żeby to wszystko doprowadzić do porządku, co można było wycięłam z odzyskanej cegły ułożyłam ścieżkę, dosadziłam roślin