Cofnęłam sie do śmierci plaskatej... musi tyle wystarczyć aby wiedzieć o co chodzi
Red baron w porównaniu do innych traw u mnie ma sie całkiem dobrze.. I wcale go przymrozki nie załatwiły na cacy a tylko troszeczkę..
Dużo nie mam, ale na ogródek cioci Małgosi trawka made in ASC się znajdzie
Trzyma się lepiej niż inne trawy, a mam w 3 różnych miejscach.... ale faktem jest bardzo późno rusza
Zapowiadają ciepło, wiec trochę anomalii będzie Szkoda, że to ciepło nie było we wrześniu
Dziś pszczółki całym stadem obsiadły żółtą reklamówkę za oknem. M się śmieje, że przyleciały zobaczyć kwitnącego oczara..bo one zawsze śpią jak on kwitnie ...
Danuś, kto jak nie Ty napisze dla nas-mas o angielskich klimatach? Przecież ja się TUTAJ znalazłam dzięki tagowaniu "angielskie ogrody". Przecież ja znam na pamięć wszystkie publikowane przez Ciebie zdjęcia z ogrodów angielskich.
Bug - moja najukochańsza rzeka! Wielka i nieobliczalna - absolutnie piękna. A wiesz, że ja w Bugu pływałam. W Grannem, od strony Sokołowa Podlaskiego.
A to, że na tych zdjęciach czarno-białych jak aktorka wyglądasz to już wiesz. Było o tym w wątku Twoim poprzednim (tam uczesanie w koronę, tutaj chusta na ludowo upięta, no, no, no... ).
Zawsze się znajdzie kawałeczek miejsca na nowego storcza
Ja zawsze najpierw kupuję, a w drodze do domu martwię się gdzie postawie nowość
Przedstawiam kolejną część moich roślinek-mały basal keiki