Ania a u mnie rośliny wariują.... Łuski pąkom magnoli pękają, czy one chcą teraz zakwitnąć? Bukszpany laurowiśnie zaczęły wypuszczać młode przyrosty... wszystko mi pomarżnie....
U mnie też Tulipanowiec ma paki ..aaaa... Ale co do cebulowych.... Nie wiem jak mi się udało ( wiecie , co drugi głupi ma szczęście )... Ale jeszcze nie posadziłam ... To dzięki Tobie Aniu i Alince ,że mnie ostrzegłyście przed wczesnym sadzeniem cebul i ewentualnością kwitnienia w grudniu ... Dzieki
Bogdzia - kolor sukienki nie konweniował z czerwonym kolorem... a nie potrafiłam określić w jakim kolorze ona jest by konweniowało i trzeba było kolor uniwersalny
Gierczuś - M to jedyna stateczna osoba w tym stadzie... kupił sobie buty do telemarku i będzie sie uczył jeździć. Bo na zwykłych nartach już sie nudzi..... A mi się już nic nie chce...
Zapowiadają ciepło, wiec trochę anomalii będzie Szkoda, że to ciepło nie było we wrześniu
Dziś pszczółki całym stadem obsiadły żółtą reklamówkę za oknem. M się śmieje, że przyleciały zobaczyć kwitnącego oczara..bo one zawsze śpią jak on kwitnie ...