Jolu nie dam rady okryć 6 metrów siatki, a mniej więcej tak się rozrósł na płocie ten powojnik.
Moja magnolia w gruncie ciągle w mocnym pąku (ma całe 2) ciekawe, czy się rozwinie...
Bratusie odkopałam, ciekawe kupiłam takie falbankowe... orlików i serduszek szkoda, ale będą za chwile inne kwiatki..stokrotki i tak za xhwilę zastąpią pelargonie
Magnolia miała ciężko, ale kwitła przez 4 tydodnie...zdjęcia som
No przekonałaś mnie
Przypomniałaś mi, jak wiatr zdmuchnął mnie za schodów w Lublinie niedaleko Chatki Żaka pomiędzy akademikami Przeniósł mnie z ostatniego stopnia na dół.
Tylko, że je wtedy nie bylam dzieckiem Do dzisiaj to pamietam
No to juz wiadomo że Twoja energia to rodzinna cecha i te numery które robisz to to samoMagnolia to chyba nie ta ode mnie bo moja jeszcze nie kwitnie choc pąki juz popękały i kto wie czy nie zmarzna.
Ta magnolia rośnie u Kasik i u Kondzia, ja miałam ją już wcześniej, ale ją straciłam, reklamację uzyskałam w pełnej wartości, teraz jak ją zobaczyłam w szkółce to zastanawiałam się przez całe święta, czy powinnam ją mieć, wybrałam
To fajnie będziemy kwiatki porównywać Ana było wcześniej słońce pięknie to wszystko wariuje i deszcz dużo daje przymrozki nie powinny zaszkodzić tylko o kwiaty strach szkoda jak sieknie bo nie pocieszymy się ...na razie okej oby tak dalej
Szkoda by było, gdyby magnolia te piękne kwiaty straciła. W mojej miejscowości sporo magnolii mijam idąc do sklepu...cudeńka. Najładniejsze w różu jasnym. Moja w tym roku bez kwiatów, ale najważniejsze, że listki wypuściła.
Twoja magnolia chyba jest taka jak moja.
Tulipki piękne. Epimedium już co kwitnie. Fajnie. Moje jeszcze nie.
Dużo ładnych kolorów I Ciebie widzę. Czylu6 wiosna ok
Reniu, i róże angielskie i pogoda? Ale masz wymagania
A poważnie, ja też czekam na maj.
Niedaleko ode mnie rośnie ogromna magnolia. Myślę, że ma na pewno 25-25 lat. Uwielbiam patrzeć jak cudnie co roku kwitnie. Teraz widać zmarznięte kwiaty Szkoda.
Oj, to niezbyt zachęcająco .... ale cierpliwości, zakwitnie. Moje nawet sobie radzą. Chyba tylko w pierwszym roku miałam jeden kwiatek, potem już fajnie kwitły. Podlewasz ją maj-lipiec? Wtedy zawiązują kwiaty i wody potrzebują. Macham... i w ogóle, pięknie u Ciebie